Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 0:53
Ξένη Μουσική

Charli XCX και Lorde ξεσήκωσαν το Madison Square Garden

Οι καλεσμένοι έκπληξη της Charli XCX και του Troye Sivan.

Όποιος έχασε τη συναυλία της Charli XCX και του Troye Sivan το βράδυ της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Sweat Tour», πιθανότατα θα περάσει το υπόλοιπο της εβδομάδας καταπράσινος από τη ζήλια.

Όχι μόνο η Addison Rae διακτινίστηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με την Charli XCX και τον Troye Sivan την επιτυχία της «Diet Pepsi», αλλά η Lorde κατέβηκε από τους ουρανούς για το remix του «Girl, So Confusing», που έχει ρίξει το διαδίκτυο.

Ενώ η Lorde είχε παρακολουθήσει τη συναυλία της Charli XCX στο Brooklyn Paramount τον Ιούνιο, το βράδυ της Δευτέρας ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησε μαζί με την Charli XCX το επιτυχημένο ντουέτο τους στο «Girl, So Confusing».

Η ιστορική στιγμή έγινε αισθητή σε όλο το Madison Square Garden – κυριολεκτικά, καθώς ένα κύμα ήχου από τα ουρλιαχτά χτυπούσαν τα τύμπανα των αυτιών του κοινού τη στιγμή που έγινε σαφές ότι η ίδια η Lorde είχε ανέβει στη σκηνή για το ντουέτο.

Αν η ηχογραφημένη εκδοχή του «Girl, So Confusing» ακούγεται σαν μία ειλικρινής προσφορά ενός κλάδου ελαίας, που ταλαντεύεται όμως ασταθώς στον άνεμο, η ζωντανή ερμηνεία του τραγουδιού έκανε τη σχέση της Charli XCX και τη Lorde να δείχνει πραγματικά ότι ριζώνει.

Η Charli XCX, η οποία προηγουμένως κυριαρχούσε στη σκηνή σαν αγριόγατα σε αναζήτηση θηράματος, κρατήθηκε ευγενικά πίσω ενώ η Lorde τραγουδούσε τους εξομολογητικούς στίχους της.

Αλλά μέχρι τη στιγμή που τραγούδησαν τον στίχο «you walk like a bitch» και οι δύο τραγουδίστριες περπατούσαν με αυτοπεποίθηση και σθένος προς το πίσω μέρος της σκηνής, με τον τρόπο που συνήθως το κάνουν τα μοντέλα σε μία μεγάλη επίδειξη μόδας.

Η Addison Rae, η αστέρας του TikTok που έγινε pop τραγουδίστριαm κέρδισε επίσης ένα τεράστιο χειροκρότημα όταν έκανε μία απρόσμενη εμφάνιση στη σκηνή για να τραγουδήσει τη viral επιτυχία της «Diet Pepsi» και το remix του «Von Dutch».

Ακόμα καλύτερα, η Charli XCX και ο Troye Sivan της έκαναν φωνητικά υποστήριξη, με τη φωνή του Sivan να ταιριάζει ιδιαίτερα καλά στο «Diet Pepsi».

Η Lorde και η Addison Rae δεν ήταν οι μόνοι καλεσμένοι – έκπληξη: κατά τη διάρκεια του «Apple», η Charli XCX έστρεψε τις κάμερες προς το κοινό, όπου η Kelley Heyer, η δημιουργός του viral χορού του «Apple» στο TikTok, ήταν μπροστά και στο κέντρο, έτοιμη να παρουσιάσει τις χαρακτηριστικές κινήσεις της, φορώντας μία φούστα με το λογότυπο του «Brat».

Η περιοδεία «Sweat Tour» της Charli XCX και τους Troye Sivan ξεκίνησε στις 14 Σεπτεμβρίου από το Little Caesars Arena στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν και προς το παρόν αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 23 Οκτωβρίου στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον.

Ενδιάμεσα, η περιοδεία θα επισκεφθούν το Τορόντο, το Columbus, τη Φιλαδέλφεια, το Νάσβιλ, την Ατλάντα, το Ορλάντο, το Σαν Ντιέγκο, το Πόρτλαντ και άλλες πόλεις.

 

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News