Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 16:10
Ελλάδα

Χανιά: Κουκουλοφόρος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δικηγόρο στα Δικαστήρια

Επίθεση με μαχαίρι εξαπέλυσε ένας κουκουλοφόρος σε ένα δικηγόρο στα Χανιά, και συγκεκριμένα στα δικαστήρια!

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στα Δικαστήρια των Χανίων.

Παρουσία πολιτών στον χώρο κοντά στην σκάλα που οδηγεί στο Πρωτοδικείο ένας άντρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπο, επιτέθηκε σε γνωστό Χανιώτη δικηγόρο κρατώντας ένα μαχαίρι.

Ο άντρας πλησίασε τον δικηγόρο από πίσω και αφού του είπε μια φράση, τον χτύπησε με το μαχαίρι στο λαιμό προκαλώντας του μια – ευτυχώς – αμυχή και στην συνέχεια κατάφερε να διαφύγει.

Ο δικηγόρος πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες και ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, αλλά το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση.

«Εγκληματική πράξη»

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Χρήστος Πραματευτάκης, μιλώντας στο Flashnews.gr, έκανε λόγο για ένα πρωτοφανές περιστατικό, απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «πρόκειται για μια εγκληματική πράξη καθώς το χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό του συναδέλφου, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων και ένας συνάδελφος που υπηρετεί την δικαιοσύνη με παρρησία και ταπεινότητα.»

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News