Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 10:44
Ελλάδα

Χανιά: Η 17χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα της αποκαλύπτει

Ενώπιον του τριμελούς πλημμελειοδικείου Χανίων, θα οδηγηθεί και πάλι στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (16.09.2022) ο 52χρονος από τα Χανιά, που συνελήφθη απο την αστυνομία μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το μεσημέρι της Τετάρτης (14.09.2022), ο 52χρονος, χτύπησε τη 17χρονη κόρη του μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Νέας Χώρας. Η ανήλικη φώναζε για βοήθεια προκαλώντας την επέμβαση γειτόνων που επίσης δέχτηκαν επίθεση απο τον κατηγορούμενο.

O 52χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο αυτόφωρο από το οποίο ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, καθώς δεν είχε δικηγόρο υπεράσπισης. Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών, καθώς και για αντίσταση κατά της αρχής.

Ο κατηγορούμενος με απόφαση του δικαστηρίου, εξακολουθεί να κρατείται.

“Ήθελα να μιλήσω, αλλά οι γονείς μου με απειλούσαν”

Η 17χρονη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, για το περιστατικό, αλλά για τον εφιάλτη που ζούσαν η ίδια και τα αδέρφια της όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, όπως λέει, η μητέρα τους δεν αντιδρούσε όταν έβλεπε τον σύζυγο της να χτυπά τα παιδιά, ακόμα και όταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας ήταν 2 ετών. “Τη χτυπούσε γιατί μπορεί να φώναζε όταν έπαιζε ή γιατί δεν είχε φάει όλο το φαγητό της…”, λέει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην εκπομπή, είπε: “Σχόλασα νωρίς. Ο πατέρας μου μου έχει πει να έρχομαι κατευθείαν όταν σχολάω. Κι εγώ άργησα… Έχει συμβεί πολλές φορές να αργώ και αυτή είναι αιτία για να με χτυπήσει. Με χτυπάει από πέντε χρονών. Χτυπάει και τα αδέρφια μου. Ήμουν στην κουζίνα. Άρχισε να με βρίζει. Είχα πανικοβληθεί, άρχισα να τρέχω για να μην με χτυπήσει. Ο μόνος τρόπος διαφυγής για μένα είναι το μπαλκόνι, γιατί όταν βγαίνω στο μπαλκόνι σταματάει. Αλλά δεν σταμάτησε. Με χτυπούσε με ένα μαύρο σκληρό λάστιχο, σαν γκλοπ. Η μητέρα μου δεν έκανε τίποτα… Είναι πολύ νευρικός άνθρωπος και ξεσπά στα παιδιά του.

Καμιά φορά του λέει “σταμάτα”. Το έκανα για τα αδέρφια μου, για να μην τραβήξουν τα ίδια. Οι γείτονες είχαν καλέσει πολλές φορές την Αστυνομία. Ήθελα να μιλήσω αλλά οι γονείς μου με απειλούσαν ότι αν το κάνω, θα έχω δυσάρεστες συνέπειες”.

 

Στην εκπομπή “Tlive”, μίλησε και ο παππούς των παιδιών, πατέρας του 52χρονου, με την αντίδραση του να σοκάρει. Σε τηλεφωνική επικοινωνία… γέλαγε, υποστηρίζοντας πως ήταν όλα ψέματα, αλλά “καμιά φορά χρειάζεται (σ.σ. να χτυπάει τα παιδιά του) αν κάνει… τσαρδαλιές”.

 

Ένας από τους γείτονες που πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα ως μάρτυρας, κατήγγειλε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι ο 52χρονος του επιτέθηκε.

“Είχα πάει ως μάρτυρας και με χτύπησε. Συνέχεια δημιουργεί προβλήματα και φασαρίες. Όλους τους απειλεί. Αντί να πει “συγγνώμη”, φώναζε “ρουφιάνοι”.

 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News