Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 13:21
Ελλάδα

Χαλκιδική: Ένοχος για βιασμό της 14χρονης κόρης του – Κατέρρευσε με λυγμούς το κορίτσι

Συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών για βιασμό της ανήλικης κόρης του το 2009 στη Χαλκιδική, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σ’ έναν πατέρα. Το δικαστήριο αποφάσισε, ωστόσο, την εξαγορά της ποινής προς 5 ευρώ την ημέρα.

Όταν ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου για βιασμό της 14χρονης κόρης του, η 27 ετών σήμερα κοπέλα ξέσπασε σε λυγμούς και κατέρρευσε. Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, υποβασταζόμενη οδηγήθηκε εκτός της δικαστικής αίθουσας από συγγενείς της.

Σε πρώτο βαθμό ο πατέρας είχε καταδικαστεί από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε συνολική ποινή κάθειρξης 14 ετών και η έφεσή του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

Ο 61χρονος, σήμερα, κατηγορούμενος κρίθηκε την Παρασκευή (11.11.2022) ένοχος για βιασμό και για κατάχρηση σε ασέλγεια, ενώ απαλλάχθηκε από την κατηγορία της ασέλγειας μεταξύ συγγενών, καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα έχει παραγραφεί.

Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς, ενώ αποφάσισε την εξαγορά της ποινής προς 5 ευρώ ανά ημέρα.

Ο ίδιος αρνήθηκε ξανά τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι η κόρη ψεύδεται. Ανέφερε ότι την πίεζε γιατί δεν διάβαζε και ήθελε να φύγει από το σπίτι και να τον εκδικηθεί.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News