Δευτέρα 17 Ιούνιος 2024, 3:19
Ελλάδα

Χαλκίδα: «Τι κάνεις; Εγώ σε αγαπάω» – Τα ανατριχιαστικά λόγια της 63χρονης στον δολοφόνο της


Aνατριχιαστικός είναι ο τελευταίος διάλογος που είχε η άτυχη 63χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα με τον ίδιο της τον δολοφόνο λίγο πριν αρχίσει να την μαιχαιρώνει και της αφαιρέσει τη ζωή.

Ο 39χρονος καθ’ ομολογία δράστης περιάγραψε στην κατάθεσή τους στις αστυνομικές αρχές τις τελευταίες στιγμές της 63χρονης και σύμφωνα με το Star μόλις κατάλαβε τι πάει να κάνει άρχισε να του φωνάζει «σε αγαπάω, τι κάνεις;»

Η ανατριχιαστική περιγραφή

«Ξαφνικά είδα την κυρία Μαρία όρθια με το πι. Τότε τα έχασα γιατί πίστευα πως θα είναι στο κρεβάτι. Μόλις με είδε με ρώτησε »Σ… τι θες εδώ;» Τότε τα έχασα, θόλωσα και σκέφτηκα με πιάσανε!

Τράβηξα την κυρία Μαρία από το χέρι και την έσπρωξα από τις σκάλες. Αυτή έπεσε περίπου μέχρι τη μέση της σκάλας. Εκείνη φώναζε »Βοήθεια, τι κάνεις; Σ… σ’ αγαπάω». Τότε πήγα στην κουζίνα, άνοιξα τα συρτάρια και πήρα ένα μαχαίρι που βρήκα. Θυμάμαι ήταν μεγάλο. Κατέβηκα, έσπρωξα ξανά την κυρία Μαρία και έφτασε στο τελευταίο σκαλί.

Μου μίλαγε ακόμα και επειδή φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν, τη χτύπησα με το μαχαίρι στο λαιμό στο πλάι αρκετές φορές για να σταματήσει. Δε θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα».

Τι έκανε μετά το έγκλημα

Στην κυνική του ομολογία περιγράφει τις κινήσεις του, αμέσως μετά το έγκλημα.

«Μόλις σταμάτησε να μιλάει, γύρισα στο διαμέρισμα και έψαξα για τα λεφτά. Πήγα στο δωμάτιο της κόρης της. Ήμουν τυχερός γιατί μόλις άνοιξα τη ντουλάπα και έκανα στην άκρη τα ρούχα είδα ένα μεγάλο κουτί του καφέ. Το άνοιξα και είδα μέσα τα λεφτά. Τα πήρα και έφυγα».

 «Έπρεπε να πάρω τα χρήματα για να παίξω τζόγο»

Το πρώτο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του 37χρονου ήταν ένα αποτύπωμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σε σημείο που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πως εντοπίστηκε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στις αρχές, τα χρήματα που βρήκε και άρπαξε ήταν περίπου 7.000 ευρώ και τα έπαιξε στον ηλεκτρονικό τζόγο.

Τώτα ζητά συγγνώμη

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκεύη πήρε ο 37χρονος. Τα πρώτα λόγια που είπε στους συνήγορούς του ήταν «Μια μεγάλη συγγνώμη» για το κακό που προκάλεσε στην οικογένειά του και την οικογένεια του θύματος.

Τραγική φιγούρα η κόρη του θύματος που έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News