Δευτέρα 17 Ιούνιος 2024, 3:36
Ελλάδα

Χαλκίδα: Ομολόγησε ο 37χρονος τη δολοφονία της 63χρονης


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, καθώς ένας 37χρονος άνδρας φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα.

Όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News μετά από εξέταση στοιχείων και άλλοθι των υπόπτων, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας.

Κίνητρο η ληστεία

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο δράστης φαίνεται να μπήκε κανονικά στο σπίτι, αφού η γυναίκα τον γνώριζε, με κίνητρο τη ληστεία.

Οι Αρχές φαίνεται να έχουν δέσει την υπόθεση, αφού είναι σίγουρο ότι ήταν παρών την ώρα του εγκλήματος στο σπίτι της 63χρονης, και πλέον από την ανάκρισή του αναμένεται να προκύψουν νέα στοιχεία.

Φίλος της κόρης

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, πρόκειται για ένα φιλικό πρόσωπο στην οικογένεια, φίλο της κόρης της 63χρονης, στον οποίο η ίδια φαίνεται να είχε αναφέρει ότι κατείχε χρηματικό ποσό στο σπίτι, καθώς και το μέρος στο οποίο αυτό ήταν κρυμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος γνώριζε τη διαδικασία που ακολουθούσαν οι δύο γυναίκες με το αντικλείδι στην γλάστρα και έτσι φαίνεται να μπήκε εντός της οικίας ανενόχλητος.

Η ανάκρισή του είναι σε εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να φαίνονται σίγουροι πως έχουν λύσει τον γρίφο του εγκλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Αστυνομικό Τμήμα έχει κληθεί να καταθέσει και η κόρη της 63χρονης προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ισχυρισμούς του καθ’ ομολογία δράστη.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News