Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 17:47
Ελλάδα

Χαλκίδα: Νεκρός από έκρηξη φιάλης υγραερίου στο σπίτι του

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος άντρας από τη Χαλκίδα υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά του. Η έκρηξη φιάλης υγραερίου που του στοίχισε τη ζωή, είχε ισοπεδώσει το σπίτι του…

Ο τραυματισμός του, από την έκρηξη φιάλης υγραερίου, ήταν πολύ σοβαρός και οι γιατροί από την πρώτη στιγμή, χαρακτήριζαν τη μάχη του 72χρονου ως εξαιρετικά δύσκολη. Πέντε μέρες μετά, ο άτυχος ιδιοκτήτης του σπιτιού στη Χαλκίδα, υπέκυψε στα τραύματά του. Με την τραγική είδηση από το ΚΑΤ, να σκορπάει θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους και τους γείτονες στην Εύβοια, που τον έβλεπαν καθημερινά.

Ο 72χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος τις τελευταίες μέρες στο Νοσοκομείο ΚΑΤ με βαριά εγκαύματα που προήλθαν, από έκρηξη φιάλης υγραερίου, που προκλήθηκε από άγνωστα αίτια, στο σπίτι του στην Έξω Παναγίτσα επί της οδού Βελανιδιάς στην Εύβοια.

Τον απεγκλώβισαν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και απο εκεί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με το eviazoom, τελικά λίγες μέρες μετά έχασε την μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, πως έγινε το δωμάτιο μετά την έκρηξη της φιάλης υγραερίου…

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News