Δευτέρα 16 Σεπτέμβριος 2024, 22:57
People

Cardi B: Το σοβαρό ατύχημα που την άφησε προσωρινά παράλυτη και απείλησε την εγκυμοσύνη της

«Παραλίγο να μου κοστίσει το μικρό μου που έρχεται», αποκάλυψε η Cardi B.

Η Cardi B, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της, μοιράστηκε το τρομακτικό πρόβλημα υγείας που παραλίγο να αποβεί μοιραίο για το μωρό που κυοφορεί.

Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνομιλίας που έκανε στο X Spaces με τους θαυμαστές της, η 31χρονη ράπερ εξήγησε ότι είχε ένα «παράξενο ατύχημα» που την άφησε σχεδόν παράλυτη.

Αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση του ατυχήματος ή τη διάγνωση που έλαβε, ήταν σαφές ότι επρόκειτο για μία σοβαρή κατάσταση που απείλησε την υγεία της και την εγκυμοσύνη της.

«Είχα ένα περίεργο ατύχημα, Δεν ξέρω πώς συνέβη κάτι… Δεν ήταν μικρό, πραγματικά πόνεσε», είπε η Cardi B, περιγράφοντας την ένταση του πόνου και την ανησυχία της για το αγέννητο παιδί της.

«Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά ήταν τόσο μεγάλο που ήμουν κυριολεκτικά παράλυτη. Και αυτό το μικρό πράγμα παραλίγο να μου κοστίσει το μικρό μου που έρχεται. Αλλά δεν το έκανε», πρόσθεσε.

Παρά τη σοβαρότητα του περιστατικού, η Cardi B κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να αναρρώσει.

Με τη χαρακτηριστική αισιοδοξία της και το χιούμορ της, περιέγραψε πώς αντιμετώπισε τον πόνο και την αβεβαιότητα με θάρρος και αποφασιστικότητα.

«Χθες ένιωθα καλά. Γύρισα σπίτι, αλλά γύρισα σπίτι φτιαγμένη μέχρι το κόκκαλο», είπε γελώντας.

«Σήμερα ξύπνησα νηφάλια, αγάπη μου. Πεθαίνω. Αν δεν νιώσω καλά σε τέσσερις ώρες, θα πάω στο νοσοκομείο και δεν με νοιάζει. Θα υπερβάλλω για να πάρω περισσότερη μορφίνη. Δώστε μου μορφίνη! Δεν με νοιάζει», συνέχισε.

Μία ημέρα πριν η Cardi B ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, έγινε γνωστό ότι η αστέρας της rap μουσικής κατέθεσε για δεύτερη φορά αίτηση διαζυγίου από τον εν διαστάσει σύζυγό της Offset, ο οποίος είναι ο πατέρας και του τρίτου παιδιού της.

Παρά τις προκλήσεις στην προσωπική ζωή της, φαίνεται αποφασισμένη να επικεντρωθεί στην υγεία της και στα παιδιά της.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ράπερ ανάρτησε δύο φωτογραφίες στο Instagram όπου αποκάλυψε τη φουσκωμένη κοιλιά της και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη νέα ζωή που μεγαλώνει μέσα της.

Η Cardi B και ο Offset έχουν αποκτήσει άλλα δύο παιδιά, την κόρη τους Kulture, που είναι πλέον έξι ετών, και τον γιο τους Wave, που είναι σχεδόν τριών ετών.

Η ράπερ τόνισε ότι δεν ζητάει διατροφή από τον Offset και φέρεται επίσης να επιδιώκει την «κύρια επιμέλεια» των παιδιών τους.

«Έχουν απομακρυνθεί. Αυτό την οδήγησε στην απόφαση αυτή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι κάτι που θέλει να κάνει», είπε μία πηγή στο Page Six για την αίτηση διαζυγίου.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News