Τρίτη 23 Απρίλιος 2024, 17:10
Auto-Moto

Bugatti Chiron Pur Sport: Ντριφτάροντας με 1.500 PS

Το εν λόγω video ο παραγωγός του το ονόμασε «Bugatti Chiron Pur Sport: ‘C’ the Drift». Και όχι άδικα, αφού στο τέλος ανακαλύπτει κανείς πως το αυτοκίνητο σχεδίασε με τα ελαστικά του ένα τέλειο C, την κεντρική σχεδιαστική φόρμα των μοντέλων της εταιρίας από τη δεκαετία του 1920. Ο λόγος βέβαια που αξίζει να το δει κανείς σίγουρα δεν έχει να κάνει με το συμβολισμό που περνάει…

Από video με drift στο YouTube, με BMW ή κάθε λογής Ιαπωνικά να οδηγούνται με το πλάι, καίγοντας λάστιχα σε κάποια πίστα, άλλο τίποτα. Στην προκειμένη περίπτωση όμως έχουμε ένα πανάκριβο, εξωτικό μοντέλο, εφοδιασμένο με ένα W16 κινητήρα που αποδίδει 1.500 PS/1.600 Nm. Ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται περισσότερο σε συλλέκτες παρά σε οπαδούς του GTA. 

Εάν τα καταφέρνει με την πλαγιολίσθηση το ίδιο καλά όσο όταν κινείται με ταχύτητες άνω των 400 km/h στην ευθεία; Εκ του αποτελέσματος θα λέγαμε πως ναι. Η state-of-the-art τεχνολογία τετρακίνησης που διαθέτει, δεν του χαλάει χατήρι. Και το επιλεγμένο σκηνικό έρχεται να ενισχύσει την όλη εικόνα. 

Μία τεράστια, άδεια πίστα. Καιρός μουντός, ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο και ωραία, ανοικτά πλάνα. Κινηματογραφικά έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Σε βαθμό που λες πως η άκρατη πολυτέλεια του αυτοκινήτου περνάει με κάποιο τρόπο στο γύρισμα. Όσο για τα ειδικά εφέ, τα ελαστικά φροντίζουν για την παραγωγή άφθονου καπνού. Όχι μόνο τα πίσω αλλά και τα μπροστά, όπως θα παρατηρήσετε σε συγκεκριμένα πλάνα. 

Το όλο κλιπάκι είναι κάτι λιγότερο από δύο λεπτά. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σταματάμε εδώ. Εσείς πατήστε το play και απολαύστε.


πηγή: drive.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News