Δευτέρα 16 Σεπτέμβριος 2024, 22:58
Ξένη Μουσική

Britney Spears: Κατακεραύνωσε τη Halsey για το video του «Lucky» και μετά ανακάλεσε

 

Η Britney Spears απείλησε με νομικές ενέργειες εναντίον της Halsey.

Η Britney Spears ανασκευάζει τα σχόλιά της για το μουσικό βίντεο της Halsey για το νέο single της με τίτλο «Lucky», το οποίο χρησιμοποιεί ένα απόσπασμα από το δικό της ομώνυμο τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2000.

Λίγα λεπτά αφού δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ένιωσε «προσβεβλημένη» από το music video, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα προβλήματα υγείας της Halsey, η Britney Spears ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν εκείνη που δημοσίευσε την ανάρτηση.

Η Britney Spears διέγραψε την αρχική ανάρτησή της και αντικατέστησε με μία νέα, στην οποία ισχυρίστηκε: «Fake news!!! Δεν ήμουν εγώ στο τηλέφωνό μου!!! Αγαπώ τη Halsey και γι’ αυτό το διέγραψα!!!»

 

Η Halsey αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Spears και έγραψε: «Και εγώ αγαπώ την Britney!!!!».

«Την αγαπούσα και πάντα θα την αγαπώ. Ήσουν η πρώτη που με έκανε να καταλάβω τι σημαίνει να νιώθεις έμπνευση. Και συνεχίζεις να με εμπνέεις καθημερινά», συνέχισε.

Στην αρχική ανάρτησή της η Britney Spears ισχυρίστηκε ότι ένιωθε «πολύ αναστατωμένη» από το βίντεο, το οποίο ήταν εμπνευσμένο αισθητικά από την ίδια, αλλά φαινόταν να αναφέρεται στα προβλήματα υγείας της Halsey.

«Για προφανείς λόγους είμαι πολύ αναστατωμένη για το βίντεο της Halsey», έγραψε η Britney Spears.

 

«Νιώθω παρενοχλημένη, βιασμένη και εκφοβισμένη. Δεν ήξερα μία καλλιτέχνης σαν αυτήν και κάποια που θαύμαζα θα με απεικόνιζε με τόση άγνοια, παρουσιάζοντάς με ως μία επιφανειακή pop star χωρίς καρδιά ή ενδιαφέρον», συνέχισε.

«Έχω τα δικά μου προβλήματα υγείας, γι’ αυτό έκλεισα τον λογαριασμό μου στο Instagram χθες», ανέφερε.

Η 42χρονη τραγουδίστρια απείλησε ακόμη και με νομικές ενέργειες εναντίον της Halsey, χαρακτηρίζοντας το music video για το τραγούδι της «απολύτως σκληρό».

«Σίγουρα θα τον ξανανοίξω τώρα για να δείξω ότι με νοιάζει. Μιλάω με τους δικηγόρους μου σήμερα για να δούμε τι μπορεί να γίνει για αυτό το θέμα. Είναι παράνομο και απολύτως σκληρό», πρόσθεσε.

Το νέο single «Lucky» της Halsey κυκλοφόρησε την Παρασκευή 26 Ιουλίου και η 29χρονη τραγουδίστρια είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες ότι είχε πάρει την έγκριση από την Britney Spears για να χρησιμοποιήσει το δικό της ομώνυμο τραγούδι.

 

Το music video του «Lucky», για το οποίο η Britney Spears εξέφρασε την οργή της, μεταφέρει στην οθόνη της ιστορία του τραγουδιού ότι όταν είσαι pop star δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Το βίντεο ακολουθεί ένα μικρό κορίτσι που λατρεύει τη Halsey, η οποία, όμως, αγωνίζεται πίσω από τις κάμερες με τη σχέση και την υγεία της.

Σε διάφορα συγκλονιστικά πλάνα, η τραγουδίστρια λαμβάνει ενδοφλέβιες θεραπείες και αφαιρεί την περούκα της για να αποκαλύψει ότι έχει ξυρισμένο το κεφάλι της, όπως αναφέρει και στους στίχους του τραγουδιού.

«Ξύρισα το κεφάλι μου τέσσερις φορές γιατί ήθελα και μετά το έκανα άλλη μία φορά γιατί αρρώστησα», τραγουδάει η Halsey.

«Νόμιζα ότι άλλαξα τόσο πολύ που κανείς δεν θα παρατηρούσε τίποτα, και κανείς δεν το έκανε. Μετά έφυγα από το γραφείο του γιατρού γεμάτη δάκρυα / Έγινα μία μόνη μητέρα στην πρεμιέρα μου / Είπα σε όλους ότι ήμουν καλά για ένα ολόκληρο χρόνο, και αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα της καριέρας μου», συνεχίζει.

Το «Lucky» θα περιλαμβάνει στο επερχόμενο πέμπτο άλμπουμ της Halsey, την επόμενη δισκογραφική δουλειά της μετά το «If I Can’t Have Love, I Want Power» του 2021.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News