Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:21
Ξένη Μουσική

Beyoncé: Συστήνει την αμερικανική ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

 

Η Beyoncé αποθεώνει τους Αμερικανούς αθλητές που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Τυλιγμένη στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, η Beyoncé παρουσιάζει θριαμβευτικά σε ένα νέο βίντεο τους Αμερικανούς αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η Beyoncé, ως μία από τις πιο επιτυχημένες και επιδραστικές γυναίκες στον κόσμο και πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια ανθρώπους, εκφράζει την υποστήριξή της προς την ομάδα των ΗΠΑ και ενθαρρύνει όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Δείξτε τους την Αμερική, παιδιά», λέει η Beyoncé στο βίντεο, στο οποίο ακούγεται το τραγούδι «Ya Ya» από το τελευταίο άλμπουμ της «Cowboy Carter».

 

«Αυτές οι ελπίδες και τα όνειρα, αυτοί οι σούπερ σταρ που μας εκπροσωπούν», προσθέτει, δίνοντας το έναυσμα για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του αθλητισμού.

Το βίντεο, μία ωδή στην αμερικανική αθλητική υπεροχή, παρουσιάζει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αμερικανικού αθλητισμού που εκπροσωπούν τις ΗΠΑ στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Caeleb Dressel, η Sha’Carri Richardson, ο Noah Lyles, η Katie Ledecky και η θρυλική Simone Biles, τετράκις χρυσή Ολυμπιονίκης στη γυμναστική, είναι μόνο μερικοί από τους αθλητές που ξεχωρίζουν στο βίντεο.

Η Beyoncé, με τη χαρακτηριστική φωνή της, τονίζει τη σημασία των αθλητών που εκπροσωπούν τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Παρίσι και υπενθυμίζει την προσπάθεια και την αφοσίωση που απαιτούνται για να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο του αθλητισμού.

 

«Έχουμε σούπερ σταρ και έχουμε θρύλους. Έχουμε μεγάλους ονειροπόλους που πάλεψαν όλη τους τη ζωή για να φτάσουν εδώ. Που θυσίασαν τα πάντα για μία ευκαιρία και τα κατάφεραν», λέει, καθώς πλάνα των αθλητών πλημμυρίζουν την οθόνη.

Η Beyoncé, δεν έκρυψε την υπερηφάνεια και τη χαρά της για την ομάδα των ΗΠΑ που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

«Αυτή η υπερηφάνεια και αυτή η χαρά; Αυτό είναι που με συναρπάζει σε αυτή την ομάδα. Και αυτό είναι που με κάνει να πιστεύω σε αυτή την ομάδα», σημειώνει.

«Και γι’ αυτό ανυπομονώ να δω τι θα καταφέρουν τις επόμενες 16 ημέρες. Αμερική, δείξε την υποστήριξή σου στην ομάδα των ΗΠΑ, το καλύτερο που έχουμε να δείξουμε. Τι όραμα να αντικρίζεις. Τι ομάδα να πιστεύεις. Τι βραδιά για να γιορτάσουμε!», προσθέτει.

Με την υποστήριξη της Beyoncé και ολόκληρης της Αμερικής, η ομάδα των ΗΠΑ είναι έτοιμη να καταπλήξει τον κόσμο με τις επιδόσεις της.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News