Τετάρτη 24 Απρίλιος 2024, 0:59
Media

Αυτές είναι οι νέες και ωραίες της tv

Φρέσκιες και εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες σειρών που θα κάνουν πρεμιέρα προσεχώς.

Οι νέες παραγωγές μυθοπλασίας συστήνουν στους τηλεθεατές πρωταγωνίστριες πολλά υποσχόμενες καλλιτεχνικά, που το μόνο βέβαιο είναι ότι θα συζητηθούν.

Πάμε να τις δούμε…

Κλέλια Ανδριολάτου: Η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο δημιουργός των μεγαλύτερων επιτυχιών της ελληνικής τηλεόρασης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης; επιστρέφει στο MEGA με τη σειρά «Maestro» και έναν παράνομο έρωτα μεταξύ ενός καθηγητή και μιας νεαρής κοπέλας. Η εντυπωσιακή Κλέλια Ανδριολάτου θα ενσαρκώσει τον εν λόγω ρόλο και όλοι αναμένουμε να τη δούμε να λάμπει ξανά σε μία σειρά της μικρής οθόνης. Η 26χρονη καλλονή συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου και μόλις τότε στα 18 της χρόνια έκανε τους πάντες να αναζητούν το όνομά της. Με εξωτερική εμφάνιση που μαγνητίζει, η Κλέλια έχει πολλούς σταθμούς στην πορεία της που προκαλούν το ενδιαφέρον μας. Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, στα 14 της εντοπίστηκε από τη manager Έλενα Χριστοπούλου και ξεκίνησε η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ.

«Κατέβηκα στην Αθήνα και έως σήμερα έχω φωτογραφηθεί για το “Elie”, τη “Madame Figaro”, τη “Vogue” και όλα τα γυναικεία περιοδικά στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα συμμετείχα σε πολλούς καταλόγους. Μόλις τελείωσα το σχολείο έφυγα στο εξωτερικό και συνεργάστηκα με ένα μεγάλο γραφείο στο Παρίσι μέσω του οποίου δούλεψα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η πρώτη μεγάλη δουλειά μου ήταν η διαφημιστική καμπάνια των καλλυντικών Shu Uemura, η οποία έγινε στο Λονδίνο», δήλωνε στο παρελθόν η Κλέλια. Έκτοτε ακολούθησαν φωτογραφίσεις, σπουδές δημοσιογραφίας, εκατοντάδες αναρτήσεις στο Instagram, όμως η αγάπη της για την υποκριτική τη φέρνει στο σπίτι του Μεγάλου Καναλιού και σε μία παραγωγή που θα συζητηθεί πολύ.

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Το «Μήλον της Έριδος» για Μπισπίκη και Στάνκογλου

Η νέα σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει», αναμένεται να σχολιαστεί ιδιαίτερα και να μονοπωλήσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Όπως και η κεντρική πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη, που θα υποδυθεί τη Ζέτα, μια τραγουδίστρια με αρκετά σκοτεινό και βεβαρημένο παρελθόν που θα γίνει το «μήλον της Έριδος» ανάμεσα στους έτερους συμπρωταγωνιστές της, τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου. Η Ηλιάνα είναι ένα κορίτσι που από τότε που θυμάται τον εαυτό της βρισκόταν σε θέατρα και τηλεοπτικά στούντιο. Έχοντας στο DNA της το μικρόβιο της υποκριτικής, κληρονόμησε το ταλέντο από τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη, και τον πατέρα της, Βασίλη Μαυρομάτη, ωστόσο το καλλιέργησε με σπουδές και προσωπική προσπάθεια.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν μπλεγμένη σε καλλιτεχνικά δρώμενα. Οι γονείς μου, αν και δεν ήθελαν να ακολουθήσω το δικό τους επάγγελμα, είχαν φροντίσει να με στείλουν σε νηπιαγωγείο που είχε καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μεγαλώνοντας πέρασαν από το μυαλό μου και άλλες σκέψεις, όπως το να ασχοληθώ με τις θετικές επιστήμες. Όταν ήμουν στο λύκειο, γράφτηκα σε δραματική σχολή ως ακροάτρια, καθώς δεν είχα συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας μου και η επιθυμία μου να ασχοληθώ με την υποκριτική έγινε πιο έντονη. Το πρωί πήγαινα σχολείο και το απόγευμα στη σχολή του Ιάσμου. Έβλεπα τα παιδιά να παίζουν ρόλους και ανυπομονούσα να ανέβω κι εγώ στη σκηνή. Έτσι, συνειδητοποίησα πως αυτό είναι το επάγγελμα που επιθυμούσα να ακολουθήσω», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στη δημοσιογράφο Χριστίνα Ζάχου.

Στα 33 της πλέον έχει παίξει σε πολύ αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, έχει κάνει κινηματογράφο, ενώ έχει και αρκετές τηλεοπτικές συμμετοχές, όπως στις σειρές «Ου φονεύσεις» και «Η ζωή εν τάφω». Έχει μαθητεύσει δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς, μεταξύ άλλων τον Νικήτα Τσακίρογλου, τον Γιώργο Κιμούλη, έχει σκηνοθετήσει τη δική της παράσταση, έχει διατελέσει βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση «Ολεάννα» και τα τελευταία χρόνια προετοιμάζει μαθητές για να μπουν σε δραματικές σχολές.

Έλενα Πιερίδου: Φόρα μαντίλα για τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ

Μία ακόμη ανακάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου, η Ελενα Πιερίδου, έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το «Τατουάζ». Ακολούθησαν παραγωγές σε Ελλάδα και Κύπρο και φέτος έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τον ρόλο της Σύριας Ραζάν, η οποία θα ερωτευθεί παράφορα τον Στρατή, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο σίριαλ «Γλυκάνισος». Η όμορφη Έλενα, μάλιστα, θα βρεθεί τηλεοπτικά αντίπαλη με την αδελφή της, τη γνωστή Ευτυχία από τη «Γη της Ελιάς», Ιφιγένεια Πιερίδου. Η ηθοποιός, με σπουδές στο θεατρικό μιούζικαλ, έχει τραβήξει τα βλέμματα το τελευταίο διάστημα και για τη σχέση της και τον μετέπειτα χωρισμό της με τον Γιώργο Αμούτζα, τον Νικηφόρο από τον «Σασμό», με την ίδια να κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή επιθυμώντας να απασχολεί μόνο για την επαγγελματική της εξέλιξη.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Τι κρύβεται πίσω από τη μοναχή Ελισάβετ

Οι περισσότεροι τηλεθεατές μπορεί να μην τη γνωρίζουν, όμως όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της μιλούν για ένα πλάσμα γεμάτο φως και ταλέντο που ήρθε για να μείνει. Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μπορεί να κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση στη δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο» ως μοναχή Ελισάβετ που θα γνωρίσει έναν νεαρό που θα της κλέψει την καρδιά, όμως έχει διαγράψει τη δική της πορεία μέχρι τώρα που δίνει ένα μικρό δείγμα τού τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Σπούδασε υποκριτική στο Λονδίνο και έχει ασχοληθεί με την παραγωγή ντοκιμαντέρ για το BBC, το Channel 5 και το PBS, καθώς και ταινιών μικρού μήκους. Έχει σκηνοθετήσει τη μικρού μήκους ταινία «Locked in», η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα στους νικητές του σκηνοθετικού διαγωνισμού Straights το 2017 και στη συνέχεια προβλήθηκε στο λονδρέζικο φεστιβάλ Super Shorts. Ως ηθοποιός, έχει συμμετάσχει στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», σε ταινίες μικρού μήκους, καθώς και σε θεατρικές παραστάσεις στη σκηνή και το ραδιόφωνο στην Αγγλία.

Πηγή: Τύπος


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News