Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:26
Ελληνική Μουσική

«Αύγουστος»: Η Λένα Ζευγαρά τραγουδά ένα αγαπημένο τραγούδι του Βασίλη Καρρά

 

Η Λένα Ζευγαρά αφήνει με τη δυναμική ερμηνεία της το δικό της στίγμα στο «Αύγουστος»

Η Λένα Ζευγαρά, μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπημένες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, μας χαρίζει μία νέα εκδοχή του κλασικού τραγουδιού «Αύγουστος», που έγινε γνωστό αρχικά με τη φωνή του σπουδαίου Βασίλη Καρρά.

Η νέα αυτή εκδοχή του τραγουδιού «Αύγουστος» αποτελεί μέρος του πρώτου προσωπικού άλμπουμ της Λένας Ζευγαρά, με τίτλο «Προαίσθημα», κυκλοφορεί σε όλες τις streaming υπηρεσίες καθώς και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης.

Το «Αύγουστος» είναι ένα τραγούδι που μιλά για τον πόνο της αγάπης που χάθηκε και την προσπάθεια να ξεπεράσεις το παρελθόν και να συνεχίσεις τη ζωής σου.

 

Η Λένα Ζευγαρά, με την εκπληκτική φωνή της, δίνει στο «Αύγουστος» μία νέα πνοή, διατηρώντας παράλληλα την αυθεντική ατμόσφαιρα και το συναίσθημα του τραγουδιού.

Η ερμηνεία της είναι γεμάτη συναίσθημα και πάθος, μεταφέροντας τους ακροατές στον κόσμο του τραγουδιού.

Το τραγούδι «Αύγουστος», σε στίχους του Γιώργου Μουκίδη και μουσική του Βασίλη Καρρά, είναι μία από τις πιο αγαπημένες μπαλάντες του είδους της και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 από τον Βασίλη Καρρά.

Η Λένα Ζευγαρά, με αυτήν την ξεχωριστή εκδοχή του «Αύγουστος», φέρνει ξανά στο επίκεντρο αυτό το διαχρονικό τραγούδι για μία νέα γενιά ακροατών και του αφήνει το δικό της στίγμα με τη δυναμική ερμηνεία της.

 

Το διπλό άλμπουμ «Προαίσθημα» της Λένας Ζευγαρά κυκλοφόρησε τον Απρίλιο περιλαμβάνει μία σειρά από εξαιρετικά τραγούδια που αναδεικνύουν το ταλέντο και την καλλιτεχνική ευαισθησία της.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Fantasia» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, η Λένα Ζευγαρά ετοιμάζεται για μία μεγάλη περιοδεία ανά την Ελλάδα, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά τις μοναδικές ερμηνείες της.

Τον Σεπτέμβριο, θα επιστρέψει ξανά στη σκηνή του «Fantasia» σε ένα σχήμα – έκπληξη, υποσχόμενη ακόμη περισσότερες εκρηκτικές μουσικές στιγμές.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News