Δευτέρα 27 Ιούνιος 2022, 18:59
Ελλάδα

Αρπαγή 6χρονου: Βίντεο με το λευκό ύποπτο βαν

Με το θρίλερ για την τύχη του 6χρονου Ράινερ να κορυφώνεται, οι αποκαλύψεις για την υπόθεση αρπαγής του, διαδέχονται η μία την άλλη.

Στο παρακάτω βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται να κινείται στο δρόμο το λευκό βαν στην Χαριλάου Τρικούπη. Το βίντεο έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

Υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι μπορεί να είναι το βαν, μέσα μέσα στο οποίο έβαλε το παιδί, ο άνθρωπος που το άρπαξε μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η αρπαγή του παιδιού έγινε το βράδυ της Τρίτης. Το αγοράκι βρισκόταν μαζί με τη γιαγιά του στο σπίτι που ζει με τη μητέρα του. Το παιδί άνοιξε την πόρτα γιατί άκουσε κάποιο θόρυβο και τότε, ένας άνδρας με κουκούλα το άρπαξε και το μέσα στο λευκό βαν.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας το λευκό βαν ήταν νοικιασμένο στο όνομα στενού συγγενή του πατέρα του 6χρονου.

Οι γονείς του παιδιού έχουν δικαστική διαμάχη…

«Δεν έχω καμία επαφή με τον εντολέα μου από τότε που έγιναν τα δικαστήρια για την υπόθεση απαγωγής του παιδιού από τη Νορβηγία». Αυτό λέει στο newsit.gr η Πατρινιά Μαρία Αδαμοπούλου, δικηγόρος του Νορβηγού πατέρα του αγοριού.

Ο πατέρας του 6χρονου Ράινερ φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή του μικρού από το σπίτι του στην Κηφισιά χθες (24.05.2022) το βράδυ. Όπως αναφέρει η δικηγόρος του «όντως χειρίστηκα τις προηγούμενες δικαστικές υποθέσεις που αφορούσαν στην απαγωγή του παιδιού. Είναι υπόθεση απαγωγής τέκνου σύμφωνα με τη Σύμβαση της Χάγης».

 

 

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

πηγή: newsit

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News