Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 13:19
Media

Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Στάνκογλου: «Στο “Νησί” τα χρήματα δεν ήταν κάτι το φοβερό»

O Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την σειρά “Το Νησί”, αλλά και τις οικονομικές απολαβές στην υποκριτική. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, τον οποίο και το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την υποκριτική, αλλά και στην σειρά του ALPHA “Αυτή η νύχτα μένει”, στην οποία και θα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε χαρακτηριστικά: «Στο καστ για το «Αυτή η νύχτα μένει» υπάρχουν συνάδελφοι που πραγματικά θαυμάζω. Χαίρομαι που θα δουλέψω μαζί τους. Είναι άνθρωποι που έχουν δουλέψει χρόνια στο θέατρο κι είναι τόσο ταλαντούχοι και φρέσκοι με τρομερή ενέργεια για αυτήν τη δουλειά. Θα είναι σχεδόν αδύνατον να μην είναι επιτυχία αυτό το πράγμα και θα πρέπει να κάνουμε κάτι πολύ λάθος για να μην είναι… Λίγο πριν το Νησί είχα κάνει μια σειρά που τα χρήματα ήταν λίγο πιο καλά. Μετά στο Νησί ήταν κανονικά, δεν ήταν κάτι φοβερό. Δεν είχα προλάβει (τις χρυσές εποχές)»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News