Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:49
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Άννα Βίσση: Μία ιστορική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Η Άννα Βίσση μεταφέρει στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο τις δύο συναυλίες της στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Η Άννα Βίσση ανοίγει ακόμα πιο πολύ τη μουσική αγκαλιά της και προετοιμάζεται να χαρίσει στο κοινό μία ανεπανάληπτη βραδιά στο εμβληματικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο μεταφέρονται οι δύο συναυλίες της Άννας Βίσσης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για τις δύο αυτές συναυλίες ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία και τοποθεσία. Παράλληλα, είναι διαθέσιμα και προπωλούνται επιπλέον εισιτήρια εδώ για όσους θέλουν να ζήσουν αυτή την ιστορική βραδιά.

Η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί στο εμβληματικό και παγκοσμίου φήμης Καλλιμάρμαρο Στάδιο, το στάδιο – σύμβολο του αθλητισμού και του πολιτισμού για γιορτάσει με ακόμα περισσότερο κόσμο μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, καθώς και την κορύφωση της φετινής περιοδείας της, που έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες θεατές σε κάθε σταθμό της.

Μετά τις δύο περσινές συναυλίες στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, που έγιναν sold out σε χρόνο – ρεκόρ 4 ωρών, η κορυφαία Ελληνίδα σταρ στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να κλείσει ένα άκρως επιτυχημένο συναυλιακό καλοκαίρι, στο οποίο ο κόσμος είπε «Προτιμώ… Άννα Βίσση».

Με τη μακροχρόνια και λαμπρή καριέρα της, η Άννα Βίσση συνεχίζει να αποτελεί πηγή λατρείας για το κοινό της, αποδεικνύοντας πως η αγάπη του κόσμου για τη μουσική της παραμένει αμετάβλητη.

Στις 5 Οκτωβρίου, το Καλλιμάρμαρο Στάδιο θα φωταγωγηθεί από τη μουσική της Άννας Βίσση, σε μία βραδιά που υπόσχεται να μείνει στην ιστορία.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6 το απόγευμα και στις 8:30 θα ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία που αναμένεται να αφήσει εποχή και δημιουργήσει αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων όσων θα παρευρεθούν.

Μη χάσετε τη σπάνια ευκαιρία να δείτε την Άννα Βίσση να ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της σε ένα από τα πιο ιστορικά στάδια της Ελλάδας.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News