Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 11:12
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανία – Tι λέει ο δήμαρχος Θέρμου για τους μαθητές που πέρασαν το «φουσκωμένο» ποτάμι

Εξοργιστικές εικόνες που υπογραμμίζουν την έλλειψη υποδομών στην Ελλάδα έρχονται για ακόμα μια φορά στη δημοσιότητα λόγω της κακοκαιρίας.

Στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας μαθητές αναγκάστηκαν να διασχίσουν μια αυτοσχέδια συρμάτινη γέφυρα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους από το σχολείο.

Ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, μιλώντας στο OPEN και στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος υποστήριξε ότι η περιφέρεια δεν ενημερώθηκε κι ότι οι μαθητές οδηγήθηκαν στη γέφυρα κατόπιν συνεννόησης του οδηγού με τους γονείς των παιδιών.

«Αντί το μεσημέρι να ενημερωθούμε, ώστε να φιλοξενήσουμε τα παιδιά σε ξενοδοχείο ή να μεταβεί ο οδηγός μέσα από την επαρχιακή οδό γέφυρας Μπανιάρη-Γανίου, ώστε τα παιδιά να φτάσουν στα σπίτια τους πήγαν σε έναν βασικό δρόμο και μπήκαν μέσα στο κουβούκλιο, που περνάει πάνω από τον φουσκωμένο ποταμό, που είχε στάθμη νερού 10 μέτρα. Αυτό το αγνοούσε η περιφέρεια. Από ό,τι με ενημέρωσαν συννενοήθηκαν ο οδηγός και οι γονείς» είπε χαρακτηριστικά.


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News