Δευτέρα 17 Ιούνιος 2024, 3:05
Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης από Νέα Ιωνία: «Δεσμεύομαι ότι θα δίνουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα υγείας των πολιτών» 


Το παρών έδωσε σήμερα (05.06.2024) ο Άδωνις Γεωργιάδης στα εγκαίνια ανακαινισμένου φαρμακείου στην Νέα Ιωνία.

Ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε ότι θα είναι πάντα παρών για να δίνει λύσεις στα προβλήματα υγείας των Ελλήνων πολιτών. Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην περιοχή της Νέας Ιωνίας με αφορμή την επαναλειτουργία του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ.

«Δεσμεύομαι ως Υπουργός Υγείας ότι σε κάθε πρόβλημα που αφορά την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, θα είμαστε παρόντες για να δίνουμε λύσεις. Θέλουμε ο ασφαλισμένος του ΕΟΠΥΥ να απολαμβάνει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη και τον Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Μανούρη που υποστήριξαν αυτή την πρωτοβουλία, αλλά και τον Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου που βρίσκεται εδώ, καθώς το φαρμακείο εξυπηρετεί όχι μόνο την περιοχή της Νέας Ιωνίας, αλλά και της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και του Ηρακλείου.

Ο κόσμος μπορεί να έρχεται εδώ και να παίρνει τα φάρμακά του χωρίς να ταλαιπωρείται. Γιατί τελικά το μείζον είναι να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το παρόν έδωσαν η Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη, ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου και ο Υποδιοικητής του ΕΦΚΑ Γιώργος Παπαδημητρίου.

Πηγή: Iatropedia.gr / Ιωάννα Σουλάκηπηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News