Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 4:47
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Αδελφός πιλότου F-4 Phantom: «Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, είναι έμπειρος»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στον Κυπαρισσιακό κόλπο για τον κυβερνήτη του μοιραίου F-4 Phantom που κατέπεσε το πρωί της Δευτέρας (30/1), λίγα λεπτά μετά από την απογείωσή του από την Ανδραβίδα.

Στο αεροσκάφος που πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση επέβαινε ο συγκυβερνήτης, Υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας, 29 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός και ο κυβερνήτης Σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης, 31 ετών.

Ο αδερφός του 31χρονου πιλότου μίλησε στον ALPHA και εμφανώς αγχωμένος είπε ότι ο αγνοούμενος έχει μεγάλη εμπειρία αφού εργάζεται πάνω από 10 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία. «Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί, δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ως οικογένεια», ανέφερε και είπε πως μίλησε με τον αδερφό του για τελευταία φορά το βράδυ της Κυριακής.

«Μιλήσαμε, είχαμε μια χαλαρή κουβέντα, μου είπε ότι το επόμενο πρωί είχε το προγραμματισμένο ταξίδι. Αυτό, όχι κάτι άλλο. Ήταν μια χαρά, δεν είχε κάποιο πρόβλημα».

Η εκπομπή Live News του Mega επικοινώνησε με τον πατέρα του αγνοούμενου πιλότου, ο οποίος τόνισε: «Ήρθαν από το επιτελείο της Αεροπορίας εδώ στο σπίτι και μας είπαν ότι ψάχνουν τον γιο μου και τον άλλο πιλότο. Από τη Μονάδα του με ενημέρωσαν πάρα πολύ νωρίς για το τι συνέβη, Αλλά τώρα ήρθαν αυτοπροσώπως έξω από την πόρτα μου και μου είπαν ότι κατέπεσε το αεροπλάνο και ότι είναι σε εξέλιξη η έρευνα και για τα δύο παιδιά».


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News