Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 2:44
Ξένη Μουσική

Adele: Τραγούδησε για πρώτη φορά το «Chasing Pavements» μετά από επτά χρόνια

 

Η Adele εξήγησε επίσης γιατί έχει αφαιρέσει το «Chasing Pavements» από τις εμφανίσεις της.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις παραστάσεις της στο Λας Βέγκας, η Adele ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Μόναχο και την Παρασκευή έδωσε την πρώτη από τις δέκα προγραμματισμένες συναυλίες της στο Adele Arena, έναν υπαίθριο χώρο σχεδιασμένο ειδικά για τις συναυλίες της στη γερμανική πόλη.

Αυτή ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή συναυλία της Adele εκτός Ηνωμένου Βασιλείου από το 2016, και για να τιμήσει την περίσταση, η Βρετανίδα τραγουδίστρια άλλαξε το συνηθισμένο πρόγραμμά της για να συμπεριλάβει μία επιτυχία που δεν είχε ερμηνεύσει εδώ και επτά χρόνια.

Για πρώτη φορά από το 2017, η Adele παρουσίασε μία ζωντανή εκτέλεση του «Chasing Pavements», του δεύτερου single από το πρώτο άλμπουμ της «19», που κυκλοφόρησε το 2008.

 

Πριν από τη σπάνια αυτή στιγμή, η Adele εξήγησε στο κοινό γιατί σταμάτησε να τραγουδάει ζωντανά το βραβευμένο με Grammy τραγούδι.

«Ο λόγος που δεν τραγουδάω πολύ συχνά αυτό το τραγούδι – και δεν θα το τραγουδήσω ξανά μετά από αυτές τις εμφανίσεις στο Μόναχο – είναι επειδή ο τρόπος που προφέρω τις λέξεις σε αυτό το τραγούδι όταν ήμουν 19, ακούγομαι σαν να είμαι 19, και όταν το τραγουδάω τώρα, ακόμα ακούγομαι σαν 19, και με ενοχλεί», ανέφερε η 36χρονη τραγουδίστρια.

«Αλλά θα το κάνω τώρα γιατί σας αγαπώ, και πάλι, οι Γερμανοί με αγαπούσαν πάντα πολύ. Αλλά θα το κάνω μόνο αν το κάνετε μαζί μου», πρόσθεσε.

Η Adele συνέχισε μετά το «Chasing Pavements» με ένα άλλο σπάνια τραγούδι, το «All I Ask» από το άλμπουμ της «25» (2015), το οποίο το έχει τραγουδήσει ζωντανά μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια των παραστάσεών της «Weekends With Adele» στο Λας Βέγκας.

 

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια θα επιστρέψει στο Λας Βέγκας μετά
τις δέκα εμφανίσεις της στο Μόναχο για να ολοκληρώσει οριστικά την παράστασή της «Weekends With Adele» στα τέλη του Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια, η Adele σχεδιάζει να κάνει ένα «μεγάλο διάλειμμα» από τη μουσική, όπως δήλωσε πρόσφατα μιλώντας στο γερμανικό κανάλι ZDF.

«Δεν έχω καθόλου σχέδια για νέα μουσική. Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα μετά από αυτό και νομίζω ότι θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα, έστω για λίγο», είπε.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News