Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 4:53
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Αχαΐα: Ψαροντουφεκάς παραμένει αγνοούμενος μετά από ολονύκτιο θρίλερ, τι κατέθεσε ο φίλος του


Θρίλερ στην Αχαΐα, με τις έρευνες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Ο ψαροντουφεκάς παραμένει αγνοούμενος και οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούν για τη ζωή του.

Ο νεαρός ψαροντουφεκάς αγνοείται και οι ώρες για τους δικούς του ανθρώπους στην Αχαΐα, περνούν αργά και βασανιστικά. Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του, επικεντρώθηκαν στην περιοχή που υπέδειξε φίλος του, που ήταν μαζί όταν τα ίχνη του ψαροντουφεκά χάθηκαν. Σκάφος του λιμενικού σαρώνει την περιοχή, αλλά οι έρευνες που συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα, δεν απέδωσαν καρπούς.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Ο φίλος του αγνοούμενου πανικοβλήθηκε βλέποντας να περνάει η ώρα χωρίς να τον βλέπει και κάλεσε σε βοήθεια.

Προσέτρεξε για βοήθεια ψαράς από την περιοχή και κάλεσαν μαζί την Ελληνική Αστυνομία ενώ άμεσα ενημερώθηκε και το Κεντρικό Λιμερναρχείο Πατρών.

Οι έρευνες συνεχίζονται από εκείνη την ώρα με την συμμετοχή σκάφους του Λιμεναρχείου Πατρών και ιδιωτικών σκαφών στην επιχείρηση.

Επίσης, χρησιμοποιούνται εναέρια μέσα από νωρίς το πρωί και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας που ερευνούν διάφορα σημεία της ακτογραμμής.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News