Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:06
Ξένη Μουσική

A$AP Rocky: «Δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος από τη Rihanna»

Ο A$AP Rocky εγκωμιάζει τη Rihanna για την κατανόηση και την υποστήριξή της.

Η σχέση του A$AP Rocky και της Rihanna έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού και των μέσων ενημέρωσης, κυρίως λόγω της εντυπωσιακής ισορροπίας που καταφέρνουν να διατηρούν μεταξύ των επαγγελματικών και προσωπικών ζωών του.

Σε μία νέα συνέντευξή του για το τεύχος Σεπτεμβρίου του Billboard, ο διάσημος ράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Rakim Mayers, έδωσε μία ειλικρινή εικόνα της ζωής τους ως γονείς και επαγγελματίες με παρουσία στη βιομηχανία του θεάματος και τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Ο A$AP Rocky μίλησε για τη στήριξη και την κατανόηση που λαμβάνει από τη Rihanna, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους, τον δύο ετών RZA και τον ενός έτους Riot.

Στη συνέντευξη, ο 35χρονος ανέφερε ότι η Rihanna είναι εξαιρετικά υποστηρικτική, ειδικά όταν τα επαγγελματικά τους προγράμματα γίνονται εντατικά.

«Είναι τρελό πώς βρίσκουμε ισορροπία με τα χαοτικά προγράμματά μας,» δήλωσε και πρόσθεσε ότι η Rihanna έχει κατανοήσει πλήρως την ανάγκη τους να προσαρμόσουν τα προγράμματα τους ώστε να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο τέλειος άνθρωπος, γιατί όταν τα προγράμματα είναι πιεσμένα, δείχνει μεγάλη κατανόηση», υπογράμμισε και εξήγησε ότι περνούν τον «περισσότερο χρόνο μαζί» όταν τα προγράμματά τους είναι «ελεύθερα».

Ο A$AP Rocky προσπαθεί να διασφαλίσει ότι τα παιδιά τους θα απολαύσουν μία όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική παιδική ηλικία, παρά την αναγνωρισιμότητα των γονιών τους.

Αποκρούοντας την ιδέα ότι τα παιδιά του δεν θα μπορούσαν να ζήσουν την ίδια παιδική ηλικία που έζησε εκείνος, ο Rocky επεσήμανε ότι οι δύο γιοι του έχουν μία απόλυτα φυσιολογική καθημερινότητα.

«Ναι, έχουν. Αφήστε με να σας δείξω τον μικρό RZA χθες το βράδυ. Κοιτάξτε αυτός είναι ο μικρός μου εδώ», είπε ο ράπερ δείχνοντας ένα βίντεο του 2χρονου γιου του, RZA να περπατάει και να παίζει σε έναν δρόμο του SoHo της Νέας Υόρκης.

«Είναι ακόμα άνθρωποι. Είναι ανθρώπινα όντα. Αυτό είναι από χθες το βράδυ», συνέχισε.

Η ζωή του A$AP Rocky και της Rihanna είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα ισορροπίας μεταξύ των επαγγελματικών υποχρεώσεων και της προσωπικής ευτυχίας.

Με την αφοσίωση και την υποστήριξη που δείχνουν ο ένας στον άλλο, αλλά και την προσπάθειά τους να διασφαλίσουν μία κανονική ζωή για τα παιδιά τους, η σχέση τους παραμένει δυνατή και αδιάσπαστη.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News