Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 12:22
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Η στιγμή που εντοπίζεται η σορός της Μαριάννας Βλαχοπάνου – Η εξαφάνιση και τα κενά σημεία

Οι διασώστες στη Χαλκιδική εντοπίζουν τη σορό της γυναίκας σε οικοδομή. Είχε προηγηθεί ένα θρίλερ με την εξαφάνιση της 31χρονης που κινητοποίησε τους στενούς συγγενείς της και τις Αρχές…

Οι χειρότεροι φόβοι για την Μαριάννα Βλαχοπάνου επιβεβαιώθηκαν στη Χαλκιδική, με τη σορό της γυναίκας να εντοπίζεται από διασώστες σε υπό ανέγερση οικοδομή. Τα στοιχεία της έρευνας οδηγούν σε αυτοκτονία. Αυτό που φαίνεται να θόλωσε το μυαλό της, ήταν πιθανότατα μια ερωτική απογοήτευση, για την οποία είχε αφήσει σημείωμα στο σπίτι φίλης της, που την φιλοξενούσε. Το σημείο που η 31χρονη βρέθηκε νεκρή απέχει μόλις 100 μέτρα από αυτό το σπίτι. Η σορός της αναγνωρίστηκε και οι στενοί συγγενείς της παραμένουν απαρηγόρητοι.

Το βράδυ της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου, σε μια υπό ανέγερση οικοδομή στο Γαλαρινό στη Χαλκιδική, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στην αναζήτηση της 31χρονης Μαριάννα Βλαχοπάνου με καταγωγή από το Βαρθολομιό Ηλείας. Ήταν η στιγμή που οι διασώστες του ΟΦΚΑΘ εντόπιζαν τη σορό της γυναίκας, λίγες ημέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης συμμετείχε και η 34χρονη γυναίκα που φιλοξενούσε στο σπίτι της, την Μαριάννα Βλαχοπάνου. Τραγική ειρωνεία: το σπίτι της με το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η 31χρονη απέχουν περίπου 100 μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας και την αρχική εξέταση του ιατροδικαστή στη σορό δεν φαίνεται να εντοπίζονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Από τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, εκτιμάται ότι η 31χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου έπεσε από ύψος δύο ορόφων στην βεράντα του πρώτου ορόφου. Σύμφωνα με τους εθελοντές, η σορός της βρέθηκε απανθρακωμένη, ενώ από τα πρώτα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι έφερε αλλοιώσεις στο πρόσωπό και το σώμα της που πιθανότατα προέρχονται από φωτιά. Στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε καεί, και εκτιμάται ότι άνηκε στην 31χρονη.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσπαθούν να συνθέσουν το σκηνικό του θανάτου της 31χρονης γυναίκας. Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι η γυναίκα να λούστηκε με εύφλεκτο υγρό, να έβαλε φωτιά και στη συνέχεια να έπεσε στο κενό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 31χρονη έφυγε από το σπίτι που διέμενε μόνο με το κινητό της, αφήνοντας πίσω της όλα της τα προσωπικά αντικείμενα, το πορτοφόλι της και την ταυτότητά της. Παράλληλα, στο σπίτι της φίλης της εντοπίστηκε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο φανέρωνε ερωτική απογοήτευση, όμως είναι άγνωστο το πότε γράφτηκε από την άτυχη γυναίκα. Δείτε στο βίντεο του thestival.gr, τη στιγμή που εντοπίζεται η σορός της νεαρής γυναίκας.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News