Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 14:42
People

Diddy: Φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του Tupac

Η ερευνήτρια που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου του Tupac, Σέριλ ΜακΚόλουμ, εκφράζει την πεποίθηση ότι ο Diddy εμπλέκεται στη δολοφονία του διάσημου ράπερ το 1996, καθώς και στον προηγούμενο πυροβολισμό του το 1994. Μιλώντας στο NewsNation, η ΜακΚόλουμ δήλωσε πως όλα ξεκίνησαν το 1994, όταν ο Tupac πυροβολήθηκε στα Quad Studios της Νέας Υόρκης, σημειώνοντας ότι ο Diddy βρισκόταν στο ίδιο κτίριο με άλλα 40 άτομα τη στιγμή του συμβάντος.

Η ερευνήτρια θεωρεί παράλογο να είναι ο Tupac ο μοναδικός που δέχτηκε πυροβολισμούς, ενώ κανείς άλλος από τους παρευρισκόμενους, όπως ο Diddy και η παρέα του, δεν απειλήθηκε. Στη συνέχεια, δύο χρόνια αργότερα, ο Tupac δολοφονήθηκε στο Λας Βέγκας καθώς έφευγε από έναν αγώνα πυγμαχίας, με τη ΜακΚόλουμ να υποστηρίζει ότι και στις δύο περιπτώσεις ο ράπερ ήταν “παγιδευμένος” χωρίς να έχει διέξοδο διαφυγής.

Η ερευνήτρια εκφράζει επίσης την απορία της για την έλλειψη βίντεο από τα περιστατικά, τονίζοντας ότι αυτό υποδηλώνει πως κάποιος κοντινός στον Tupac ήξερε ακριβώς πού θα βρισκόταν. Καθώς η υπόθεση του θανάτου του παραμένει άλυτη, η οικογένεια του Tupac εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει αγωγή κατά του Diddy, ενώ μαρτυρίες και πληροφορίες από άτομα που συνδέονται με τον παραγωγό έχουν φέρει στο φως νέες κατηγορίες εναντίον του, όπως εμπορία λευκής σαρκός και εκβιασμός.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News