Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 11:42
People

Ντόλι Πάρτον: Δωρίζει μεγάλο ποσό για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τον τυφώνα Helen

Η Ντόλι Πάρτον υποσχέθηκε να δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια για να στηρίξει τα θύματα του τυφώνα Helene, καθώς το Τενεσί, η πολιτεία της, ήταν μία από τις έξι πολιτείες που επλήγησαν.

Την Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου, η διάσημη τραγουδίστρια της country, που γεννήθηκε στο Pitman Center, επισκέφθηκε ένα κατάστημα Walmart στο Newport, ανακοινώνοντας ότι η ίδια και οι επιχειρήσεις της στην Ανατολική Τενεσί συνεργάζονται με την αλυσίδα λιανικής για να βοηθήσουν τους πληγέντες.

Η Πάρτον θα δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια στο Mountain Ways Foundation, το οποίο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, «έχει δεσμευτεί να παρέχει βοήθεια στους πληγέντες από καταστροφές, συντονίζοντας τις ενέργειές του με τοπικές οργανώσεις και αξιωματούχους, ώστε οι βασικοί πόροι να φτάσουν αποτελεσματικά στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο».

Η δωρεά θα χρηματοδοτηθεί από τις επιχειρήσεις της στο East Tennessee, όπως τα Dollywood Parks & Resorts, Dolly Parton’s Stampede, Pirates Voyage Dinner & Show και το Dollywood Foundation.

«Αυτές είναι οι κοιλάδες μου»

«Ειλικρινά, θα ήθελα να είμαστε εδώ για κάποιον άλλο λόγο, αλλά όλοι έχουμε δει την καταστροφή», δήλωσε η Πάρτον σε συνέντευξη Τύπου.

«Ποιος θα πίστευε ότι σε αυτό το μικρό κομμάτι της χώρας μας, εδώ όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, θα αντιμετωπίζαμε τέτοιες καταστροφές; Κοιτάζω γύρω μου και σκέφτομαι: Αυτά είναι τα βουνά μου. Αυτές είναι οι κοιλάδες μου», συνέχισε η τραγουδίστρια του “Jolene”. «Αυτά είναι τα ποτάμια μου, που κυλούν σαν ρυάκι. Αυτοί είναι οι άνθρωποί μου. Αυτά τα πολύχρωμα ουράνια τόξα των βουνών. Αυτοί είναι οι άνθρωποί μου και αυτό είναι το σπίτι μου».

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News