Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 11:43
People

Shawn Mendes: Τα συναισθήματα του για την Camila Cabello αφότου χώρισαν

Η Camila Cabello θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Shawn Mendes. Παρά το γεγονός ότι χώρισαν επίσημα το 2021 μετά από δύο χρόνια σχέσης – και ξανά το 2023 μετά από μια σύντομη επανασύνδεση – οι δύο καλλιτέχνες διατηρούν καλές σχέσεις. Αυτό επιβεβαιώθηκε πρόσφατα, όταν ο Shawn εμφανίστηκε στο podcast του Jay Shetty «On Purpose» και μίλησε για τον χωρισμό τους, αναφέροντας ότι υπήρχε μια «μικρή ιδιωτική φλόγα αγάπης» μεταξύ τους.

Όταν ένας χρήστης στο X σχολίασε τη συνέντευξη λέγοντας «Δεν παίζουν με τα συναισθήματά τους», ο Shawn απάντησε: «Όχι, δεν παίζουμε». Αυτή η απάντηση, ωστόσο, άφησε μερικούς θαυμαστές μπερδεμένους, με έναν να τονίζει πως πρέπει να διευκρινίσει για να μην παρερμηνευθούν τα λόγια του. Ο Shawn εξήγησε ότι η απάντησή του προήλθε από ενόχληση λόγω των συνεχών εικασιών σχετικά με τη σχέση τους τους τελευταίους μήνες. «Συνήθως αγνοώ τον θόρυβο, αλλά τελευταία με ενοχλεί λίγο. Είμαι κι εγώ άνθρωπος», ανέφερε.

Σε επόμενη ανάρτησή του, ο Mendes παραδέχτηκε ότι ήξερε πως το σχόλιό του θα μπορούσε να προκαλέσει μια μικρή αναστάτωση, αλλά ένιωσε την ανάγκη να είναι ειλικρινής και να δημιουργήσει μια αληθινή σχέση με τους θαυμαστές του. Τόνισε πόσο δύσκολο είναι να είσαι ανοιχτός στο διαδίκτυο, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο εύκολα μπορούν να διαστρεβλωθούν τα λόγια κάποιου. Για τον Shawn, όμως, η αλληλοϋποστήριξη με τους θαυμαστές του είναι το πιο σημαντικό, χαρακτηρίζοντας τα υπόλοιπα «απλώς θόρυβο».

Μιλώντας με τον Jay Shetty, ο Shawn Mendes ανέλυσε περισσότερο τη σχέση του με την Camila, χαρακτηρίζοντάς την «σκληρή» και αποκαλύπτοντας ότι, στο τέλος, συνειδητοποίησαν ότι δεν ήταν φτιαγμένοι για να είναι ζευγάρι. Όπως εξήγησε, η αγάπη είναι σημαντική, αλλά η συντροφικότητα είναι κάτι παραπάνω, και αφορά το πώς υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον στην καθημερινότητα, όντας ειλικρινείς για το ποιοι είναι πραγματικά.

Παρότι η Camila δεν είναι πλέον η σύντροφός του, ο Shawn παραδέχτηκε ότι εξακολουθούν να κρατούν επαφή και να στέλνουν μηνύματα περιστασιακά. Επίσης, φροντίζουν να είναι προσεκτικοί όταν αναφέρονται ο ένας στον άλλον στα μέσα ενημέρωσης, σεβόμενοι βαθιά ο ένας τον άλλον. Ο Shawn δήλωσε ότι αισθάνεται τυχερός που η Camila είναι καταπληκτικός άνθρωπος, πολύ κατανοητική και στοργική.

Από την πλευρά της, η Camila Cabello είχε παρόμοια προσέγγιση, δηλώνοντας ότι η σχέση τους «δεν ταίριαζε». Σε συνέντευξή της στο podcast «Call Her Daddy» της Alex Cooper τον Μάρτιο, η 27χρονη τραγουδίστρια ανέφερε ότι κατάλαβαν σχετικά γρήγορα πως η σχέση τους δεν λειτουργούσε όπως θα έπρεπε, επιλέγοντας να προχωρήσουν ως φίλοι.

Για ακόμα πιο εύκολη αναδιατύπωση κειμένων, δοκιμάστε το εργαλείο https://hix.ai/paraphrasing-tool/article-rewriter

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News