Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 11:44
Viral

Lady Gaga – Χοακίν Φίνιξ: Η αμήχανη συνέντευξη τους γίνεται viral, καθώς το Joker 2 δέχεται έντονες κριτικές

Το πολυαναμενόμενο sequel της ταινίας «Joker» του 2019, με τίτλο *«Joker: Τρέλα για Δύο»*, φέρνει τη Lady Gaga στο ρόλο της Harleen Quinzel, γνωστής ως Harley Quinn, δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ που επιστρέφει ως Joker. Η ταινία εξερευνά την περίπλοκη και σκοτεινή σχέση τους, καθώς η Harley γνωρίζει τον Joker κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μουσικοθεραπείας στο Arkham Asylum, όπου εκείνος περιμένει να δικαστεί για τα εγκλήματά του. Το ειδύλλιό τους παίρνει μια επικίνδυνη τροπή.

Παρά την αρχική ανυπομονησία για την ταινία, οι πρώτες κριτικές δεν ήταν θετικές. Στο Metacritic, η ταινία έχει βαθμολογία 4,7/10 από τους χρήστες και 49/100 από τους κριτικούς, ενώ στο Rotten Tomatoes συγκέντρωσε μόλις 39%. Πολλοί κριτικοί θεωρούν ότι η ταινία προσπαθεί να μεταφέρει βαθύτερα μηνύματα για τον κόσμο, αλλά αποτυγχάνει να τα ενσωματώσει αποτελεσματικά. Μια ιδιαίτερα καυστική κριτική από την εφημερίδα *The i Paper* χαρακτηρίζει το φιλμ ως «συγκλονιστικά ηλίθιο», βαθμολογώντας το με ένα αστέρι.

Οι σκηνές στο δικαστήριο θεωρούνται βαρετές, και το τέλος – που υποτίθεται ότι θα ήταν σοκαριστικό – απογοήτευσε πολλούς θεατές. Μερικοί θαυμαστές εξέφρασαν επίσης την απογοήτευσή τους που κάποιες από τις πιο αναμενόμενες σκηνές, όπως το φιλί μεταξύ των δύο χαρακτήρων, δεν συμπεριλήφθηκαν στο τελικό μοντάζ.

Παρότι η Lady Gaga έχει επαινεθεί για την ερμηνεία της, φαίνεται πως τόσο εκείνη όσο και ο Φίνιξ δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Σε μια συνέντευξή τους στο *Good Morning Britain*, όταν ρωτήθηκαν αν η ταινία ήταν όπως την περίμεναν, αντέδρασαν με αμήχανα χαμόγελα και γέλια. Αυτή η αντίδραση προκάλεσε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με έναν χρήστη να σχολιάζει «Ούτε καν τους αρέσει το τελικό μοντάζ». Παρ’ όλα αυτά, ο Φίνιξ υπαινίχθηκε ότι, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό, είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, λέγοντας: «Νιώθω ότι πετύχαμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε».

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News