Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 13:43
Hot Ελληνική Μουσική

Alexandra Sieti: Ένα μουσικό ταξίδι συναισθήματων στο νέο single «Winter»

Η ταλαντούχα Alexandra Sieti, με τη μοναδική της soul φωνή, επιστρέφει με ένα νέο, «χειμωνιάτικο» τραγούδι και συνοδευτικό music video.

Μετά το εντυπωσιακό της ντεμπούτο τον περασμένο Μάιο με το τραγούδι «She’s A Lover», η Alexandra συνεχίζει να εντυπωσιάζει, προσφέροντας δυναμικές και παθιασμένες ερμηνείες που αναδεικνύουν τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής της. Το δεύτερο αγγλόφωνο τραγούδι της, με τίτλο «Winter», επιβεβαιώνει τη σταθερή παρουσία της στη μουσική σκηνή.

Το music video του «WINTER», σε σκηνοθεσία της Ληλένας Μαρίνου, δεν περιορίζεται απλώς στην εποχή του τίτλου. Μέσα από ένα ευρηματικό μονοπλάνο, απεικονίζονται οι τέσσερις εποχές του χρόνου, συμβολίζοντας την εξέλιξη και τις μεταμορφώσεις που βιώνουν οι ανθρώπινες σχέσεις, οι οποίες διαρκώς αλλάζουν, κρυώνουν, θερμαίνονται, ανθίζουν και μαραίνονται.

Στο «WINTER», η Alexandra συνεργάζεται με χαρισματικούς σύγχρονους δημιουργούς. Ο Γιάννης Ράλλης, που υπογράφει και το «She’s A Lover», είναι ο δημιουργός πίσω από το νέο της single, ενώ ο Ermis (Γεραγίδης) έχει αναλάβει τη μουσική παραγωγή.

Μέσα από το «WINTER», η Alexandra μας προσκαλεί σε ένα συναισθηματικό ταξίδι που εξερευνά τις ανθρώπινες σχέσεις. Η μελωδία ρέει απαλά, πλαισιώνοντας στίχους γεμάτους εικόνες, αφήνοντας τον ακροατή να βυθιστεί σε έναν κόσμο ταυτόχρονα γνώριμο και μυστηριώδη.

Το νέο single «WINTER» της Alexandra Sieti κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News