Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 13:44
Hot Ξένη Μουσική Συναυλίες

Nemo: Στην Ελλάδα ο νικητής της Eurovision για μια μοναδική συναυλία

Ο μεγάλος νικητής της Eurovision 2024, Nemo, που κέρδισε τις καρδιές των μουσικόφιλων με την εντυπωσιακή ερμηνεία του στο τραγούδι «The Code», έρχεται στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία. Το ταλέντο του Nemo, που γεφυρώνει την pop μουσική με το λυρικό τραγούδι, θα παρουσιαστεί την Τετάρτη, 12 Μαρτίου, στο Floyd Live Venue, σε μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Μετά τη θριαμβευτική του νίκη στη Eurovision και στο πλαίσιο της μεγαλύτερης περιοδείας της καριέρας του, η Ελλάδα θα αποτελέσει την πρώτη ευρωπαϊκή στάση. Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη χαρά μου που θα παίξω για πρώτη φορά στην Ευρώπη την άνοιξη του 2025. Η ανάπτυξη αυτής της κοινότητας δίπλα στη μουσική μου είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ζήσει».

Ο Nemo, με τη μοναδική του σκηνική παρουσία και τη συναισθηματική του φωνή, κέρδισε εύκολα το κοινό στη Eurovision, χαρίζοντας στην Ελβετία τον πρώτο της τίτλο από το 1988. Το τραγούδι του «The Code» συνεχίζει να ανεβαίνει στα διεθνή και παγκόσμια charts, ενώ το καλοκαίρι συμμετείχε σε μεγάλα φεστιβάλ, όπως τα Pride Festival σε Μαδρίτη, Βαρκελώνη και Κολωνία. Σύντομα θα κυκλοφορήσει νέα τραγούδια, και η προπώληση για την ευρωπαϊκή του περιοδεία έχει ήδη ξεκινήσει.

Λίγα λόγια για τον Nemo
Γεννημένος το 1999 στο Biel της Ελβετίας, ο Nemo παίζει βιολί, πιάνο και ντραμς από μικρή ηλικία. Το 2016 έγινε διάσημος ως ράπερ μετά από μια viral εμφάνιση στα social media, ενώ δύο EPs του έφεραν επτά τραγούδια που μπήκαν στα ελβετικά charts και απέκτησαν χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις. Στα 18 του, είχε ήδη κερδίσει πέντε ελβετικά μουσικά βραβεία.

Το 2020 σηματοδότησε μια νέα εποχή για τον Nemo, καθώς άρχισε να γράφει μουσική για άλλους καλλιτέχνες και να κυκλοφορεί τραγούδια στα αγγλικά, αγγίζοντας θέματα όπως η ταυτότητα φύλου και η ψυχική υγεία. Σήμερα, ζει στο Λονδίνο και συνεχίζει να ακολουθεί το ένστικτο και τα συναισθήματά του, αναπτύσσοντας μια καλλιτεχνική πορεία που υπόσχεται ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Για πιο αποδοτική παραφράση και βελτίωση κειμένων, δοκιμάστε το https://hix.ai/paraphrasing-tool/article-rewriter.

NEMO LIVE
Break The Code Europe tour 2025
Τετάρτη 12 Μαρτίου
Floyd Live Venue

Ώρα προσέλευσης: 19:30 | Ώρα έναρξης: 20:30

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News