Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:24
Ελληνική Μουσική

Η Αναστασία ερμηνεύει το «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και ετοιμάζει ένα διπλό μουσικό δώρο

Η Αναστασία ετοιμάζει το απόλυτο μουσικό δώρο για τους θαυμαστές της με το νέο της τραγούδι «Αγάπη Μου Με Διώχνεις».

Το διαμαντένιο κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας επιστρέφει με μία αισθαντική μπαλάντα, γεμάτη συναίσθημα και πάθος, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024. Το τραγούδι, με στίχους και μουσική του Γιώργου Καλογεράκου (G-Kal), είναι βέβαιο ότι θα βρει τη θέση του σε κάθε ερωτική μουσική λίστα.

Την κυκλοφορία του τραγουδιού επιμελείται ο εκτελεστικός παραγωγός Mike Stathakis, ιδρυτής και CEO της Golden Records. Η Αναστασία, με την αισθαντική φωνή της, απογειώνει το τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Golden Records και τη Minos EMI, Α Universal Music Company, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Επιπλέον, την ίδια ημέρα, η τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει και το video clip του «Αγάπη Μου Με Διώχνεις», προσφέροντας ένα ταξίδι μέσα από τις ομορφιές των Κυκλάδων. Ο σκηνοθέτης Bodega, γνωστός για τη δουλειά του στο video clip του smash hit «Σιγά Το Πράμα» στο Μαρόκο, υπογράφει και αυτό το οπτικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας άλλη μια επιτυχημένη συνεργασία με την Αναστασία.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News