Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:32
Flashback

Mariah Carey: Γιορτάζει την 30η επέτειο από την κυκλοφορία του άλμπουμ της «Merry Christmas»

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η «βασίλισσα των Χριστουγέννων», Μαράια Κάρεϊ, υπενθυμίζει στους θαυμαστές της ότι η περίοδος των γιορτών δεν έχει φτάσει «ακόμα». Στο βίντεο, η σταρ βρίσκεται μέσα σε ένα ιδιωτικό τζετ, τυλιγμένη με μια ζεστή κουβέρτα, ενώ ακούγεται η ανακοίνωση του πιλότου, με υπόκρουση το «All I Want for Christmas Is You».

«Καλώς ήρθες, Μαράια. Κατευθυνόμαστε προς τον Βόρειο Πόλο» λέει ο πιλότος, ώσπου το τραγούδι διακόπτεται απότομα.

«Όχι ακόμα!» απαντά η τραγουδίστρια και, κοιτάζοντας την κάμερα, προσθέτει: «Πάντα βιάζονται». Η ανάρτηση συνοδεύεται από τη λεζάντα: «Για όσους ρωτάνε… Όχι ακόμα!!!». Κάθε χρόνο, αμέσως μετά το Halloween, η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου με απολαυστικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φετινή χριστουγεννιάτικη περιοδεία της, με τίτλο «Mariah Carey’s Christmas Time», θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου από το Χάιλαντ της Καλιφόρνιας, όπως αποκάλυψε η ίδια το καλοκαίρι. Με σταθμούς σε πόλεις όπως το Λος Άντζελες, η Ατλάντα, το Φοίνιξ και το Ντάλας, η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στις 17 Δεκεμβρίου στο Barclay’s Arena του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη.

 

Φέτος, η Μαράια γιορτάζει την 30ή επέτειο του άλμπουμ «Merry Christmas», το οποίο περιέχει το εμβληματικό τραγούδι «All I Want For Christmas Is You». Το πασίγνωστο τραγούδι, που έγραψε μέσα σε περίπου 15 λεπτά μαζί με τον Γουόλτερ Αφανασίεφ, κατέκτησε την κορυφή της λίστας Billboard Hot 100 για πρώτη φορά το 2019 και από τότε παραμένει το πιο δημοφιλές χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών στο Billboard Holiday 100.

 

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News