Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:24
People

Pussycat Dolls: Πρώην μέλος αποκαλύπτει ότι ο μάνατζερ του συγκροτήματος τις εκμεταλλεύτηκε

Ένα βίντεο από συνέντευξη της Κάγια Τζόουνς το 2017, όπου μιλάει για την περίοδο που ήταν μέλος του συγκροτήματος Pussycat Dolls, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει μια σειρά από tweets, λέγοντας: «Η αλήθεια μου. Δεν ήμουν απλά σε ένα γυναικείο γκρουπ. Ήμουν σε ένα κύκλωμα πορνείας. Τυχαία τραγουδούσαμε και γίναμε διάσημες, ενώ εκείνοι που μας εκμεταλλεύονταν έβγαζαν χρήματα».

Με αφορμή την υπόθεση του Diddy, η συνέντευξη της Τζόουνς ήρθε ξανά στην επιφάνεια, με την ίδια να δηλώνει ότι ο κόσμος θα έπρεπε να την είχε ακούσει νωρίτερα, καθώς έτσι λειτουργεί η μουσική βιομηχανία.

Στη συνέντευξή της, ισχυρίζεται ότι όταν ήταν στο συγκρότημα, τα μέλη υποχρεώνονταν να «κοιμούνται με όποιον τους έλεγαν οι μάνατζέρ τους». Επίσης, αναφέρει πως εγκατέλειψε το συγκρότημα λίγο πριν το 2005, παρά το γεγονός ότι υπήρχε μια δισκογραφική συμφωνία αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στη συνέχεια, κατηγορεί τον ιδρυτή του συγκροτήματος, Ρόμπιν Αντίν, λέγοντας ότι «ο Ρόμπιν και η δισκογραφική πήραν όλα τα χρήματα, ενώ εμείς, ως Pussycat Dolls, πληρωνόμασταν μόλις 500 δολάρια την εβδομάδα, ενώ μας εκμεταλλεύονταν και μας κακοποιούσαν».

Η Τζόουνς ανέφερε ότι είχε προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να αποκαλύψει την αλήθεια, χωρίς επιτυχία. Τώρα, δηλώνει έτοιμη να κατονομάσει άτομα και έχει κρατήσει ημερολόγιο με τα γεγονότα. «Το 2004 το είπα σε στελέχη του Χόλιγουντ, το 2005-2006 στον Τύπο και το 2011 μίλησα ξανά. Ελπίζω τώρα να με ακούτε», έγραψε.

Στην τελευταία της ανάρτηση, ευχαριστεί όσους την υποστήριξαν και εκφράζει την απογοήτευσή της που χρειάστηκε άλλη μια διάσημη περίπτωση για να αντιληφθεί ο κόσμος την εκμετάλλευση που συμβαίνει.

Ο Ρόμπιν Αντίν, από την πλευρά του, δήλωσε στο The Blast ότι οι ισχυρισμοί της είναι «αηδιαστικά και γελοία ψέματα», προσθέτοντας ότι η Τζόουνς «ξεκάθαρα ψάχνει για τα 15 λεπτά δημοσιότητας της».

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News