Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:22
People

Ο Eminem θα γίνει για πρώτη φορά παππούς

Στο νέο του βίντεο για το τραγούδι «Temporary», ο Eminem έκανε διακριτικά μια σημαντική οικογενειακή αποκάλυψη: η κόρη του, Χέιλι Τζέιντ Μαδερς, περιμένει το πρώτο της παιδί. Το μουσικό βίντεο, που δημοσιεύθηκε στο YouTube πριν λίγες ώρες, είναι αφιερωμένο στη Χέιλι, καθώς συνοδεύεται από βίντεο που παρουσιάζουν σημαντικές στιγμές της ζωής της. Γύρω στα τέσσερα λεπτά του βίντεο, η Χέιλι χαρίζει στον πατέρα της μια φανέλα των Detroit Lions με την επιγραφή «παππούς» στο πίσω μέρος, αποκαλύπτοντας έτσι τα ευχάριστα νέα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Χέιλι παντρεύτηκε τον σύζυγό της, Έβαν ΜακΚλίντοκ, τον Μάιο, στο Battle Creek του Μίσιγκαν.

Αντιδράσεις των θαυμαστών στο βίντεο

Οι θαυμαστές αντέδρασαν με ενθουσιασμό στη συγκινητική στιγμή, γεμίζοντας τα σχόλια του βίντεο με συγχαρητήρια. «Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας, Em. Ξέρουμε ότι προτιμάς να κρατάς την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα… Συγχαρητήρια, δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνεις παππούς ❤», έγραψε ένας θαυμαστής. Άλλοι σχολίασαν πόσο συγκινήθηκαν, λέγοντας: «Τίποτα δεν πονάει περισσότερο από το να βλέπεις τον Eminem να κλαίει» και «Ο Eminem κλαίει; Τώρα κλαίω κι εγώ!».

Ένας θαυμαστής σημείωσε τη σημασία αυτής της στιγμής, λέγοντας: «Αυτό το βίντεο δεν αφορά μόνο την καριέρα του Eminem – είναι το ταξίδι του ως πατέρας, και το πλήρες νόημα της ζωής του».

 

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News