Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 12:42
People

Η Μπιγιόνσε έχασε πάνω από 1.200.000 ακολούθους λόγω του σκανδάλου με τον P. Diddy

Η πανίσχυρη Μπιγιονσέ ενδέχεται να γίνει το πιο πρόσφατο θύμα “Cancel” από το κοινό της, με τη συμβολή των ΜΜΕ που καλύπτουν το σκάνδαλο γύρω από τον P. Diddy.

Τις τελευταίες μέρες, το όνομα της διάσημης τραγουδίστριας έχει γίνει viral στα social media, όμως οι λόγοι δεν είναι θετικοί. Μέσα σε μια μόλις ημέρα, η Μπιγιονσέ έχασε ένα εκατομμύριο followers στο Instagram, εξαιτίας αναφορών στα μέσα ενημέρωσης και το διαδίκτυο που τη συνδέουν με τον P. Diddy και φήμες για καψόνια που σχετίζονται με ένα τσίζκεϊκ.

Το κύμα ακύρωσης της Μπιγιονσέ φαίνεται να συνδέεται με τη στενή της σχέση με τον μουσικό παραγωγό P. Diddy, γνωστό ως Sean Combs ή Puff Daddy, ο οποίος κατηγορείται για σοβαρά ομοσπονδιακά αδικήματα, όπως εκβιασμός, εμπορία ανθρώπων και εξαναγκασμό σε πορνεία, καθώς και νάρκωση θυμάτων του εν αγνοία τους.

Πρόσφατες φωτογραφίες που δείχνουν τη Μπιγιονσέ να συμμετέχει σε πάρτι που διοργάνωνε ο Diddy, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα εγκλήματα λάμβαναν χώρα σε τέτοιες συγκεντρώσεις, οι οποίες περιλάμβαναν «ιδιωτικές παραστάσεις» με σεξεργάτες. Επίσης, υπάρχουν καταγγελίες για νάρκωση και πολύωρους βιασμούς.

Η τακτική παρουσία της Μπιγιονσέ και του συζύγου της Jay Z στα πάρτι του Diddy έχει οδηγήσει το κοινό να υποθέτει ότι ήταν γνώστες των γεγονότων, με αποτέλεσμα την εξάπλωση θεωριών συνωμοσίας και μαζικές αποχωρήσεις ακολούθων από τα social media.

Μια κασέτα που φέρεται να δείχνει κορυφαίο σταρ του Χόλιγουντ σε σεξουαλικές σκηνές βρίσκεται υπό δημοπρασία. Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την ηλικία των συμμετεχόντων. Ο Diddy, παρά τη σύλληψή του, δηλώνει αθώος και ζητά εγγύηση, η οποία απορρίφθηκε λόγω του ότι θεωρείται κίνδυνος για την κοινότητα και πιθανός φυγάς.

Παράλληλα, ένας νέος δικηγόρος αποκάλυψε ότι μια διάσημη προσωπικότητα εμπλέκεται σε ρητές πράξεις στο σπίτι του Diddy στην Ατλάντα. Η Άριελ Μίτσελ-Κιντ, δικηγόρος μιας από τις κατήγορους, δήλωσε ότι έχει έρθει σε επαφή με κάποιον που προσπαθεί να πουλήσει μια βιντεοκασέτα, στην οποία συμμετέχει κάποιος πιο διάσημος από τον ίδιο τον Diddy.

Το σκάνδαλο αυτό ενδέχεται να είναι πιο σοβαρό από το #MeToo, καθώς περιλαμβάνει ανήλικα άτομα και καταγγελίες για εξαναγκασμό. Εκατοντάδες καριέρες στη βιομηχανία μπορεί να τερματιστούν εάν διαρρεύσουν τα σχετικά βίντεο.

Η σταρ έχασε περισσότερους από 600.000 ακολούθους σε μια εβδομάδα και 1.232.000 σε ένα μήνα.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News