Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:25
People

Βασίλης Καρράς: Η τελευταία επιθυμία του πραγματοποιείται

Η οικογένεια του Βασίλη Καρρά, σε συνεργασία με τη δισκογραφική του εταιρεία Minos-EMI, υλοποιεί την τελευταία του επιθυμία: μια μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς που εκείνος οραματιζόταν. Η σύζυγός του και η κόρη του συντονίζουν μια φιλανθρωπική συναυλία με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών που συνεργάστηκαν μαζί του, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε ιδρύματα που στήριζε για χρόνια διακριτικά.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής, που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ονειρευόταν αυτή τη συναυλία όπου θα ανέβαινε και ο ίδιος στη σκηνή, αλλά η ασθένειά του δεν του το επέτρεψε. Ωστόσο, το όραμά του θα γίνει πραγματικότητα στις 13 Ιουνίου, με 15 καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, να συμμετέχουν σε μια συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να πωλούνται στα τέλη Νοεμβρίου.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, στενός φίλος της οικογένειας του Καρρά, αποκάλυψε αυτές τις λεπτομέρειες στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου», εκφράζοντας τη βαθιά του εκτίμηση για τον Καρρά και τη χαρά του που συνεργάζεται σε αυτή την πρωτοβουλία. Όπως ανέφερε, όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που υποστήριζε ο Καρράς εδώ και 15-20 χρόνια. Ο ίδιος ο τραγουδιστής, μέχρι και 10 μέρες πριν τον θάνατό του, οργάνωνε κάθε λεπτομέρεια, φροντίζοντας για τη συνέχιση του έργου του και την υποστήριξη της οικογένειάς του.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News