Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:26
Ελληνική Μουσική

H Marseaux κυκλοφορεί την νέα της επιτυχία «Αν Απόψε Φύγω»

Η Marseaux κυκλοφόρησε αρχικά το «Αν Απόψε Φύγω» και το τραγούδι κέρδισε αμέσως την αγάπη του κοινού.

Η νεαρή και ταλαντούχα Marseaux, μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, συνεχίζει να ξεχωρίζει, κυριαρχώντας στα charts με την επίσημη κυκλοφορία του viral κομματιού «Αν Απόψε Φύγω», σε συνεργασία με τον dPans.

Το τραγούδι πρωτοεμφανίστηκε το 2021 στο TikTok, όπου η επιτυχία του ήταν σχεδόν άμεση. Μέσα σε λίγες ημέρες συγκέντρωσε χιλιάδες streams και απέκτησε μεγάλη αναγνώριση.

Σήμερα, το «Αν Απόψε Φύγω» έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Μετά την επίσημη κυκλοφορία του σε «Night Rider Edit», το τραγούδι γνώρισε σημαντική επιτυχία στα ψηφιακά charts, φτάνοντας στις κορυφαίες θέσεις του Top 50 του Spotify και προσθέτοντας στις δημοφιλέστερες playlists, όπως το «Hot Hits GR», που φιλοξενεί τα πιο επιτυχημένα τραγούδια στην Ελλάδα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το «Αν Απόψε Φύγω» δεν έγινε μόνο viral, αλλά αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για τον Bloody Hawk, ο οποίος χρησιμοποίησε sample από αυτό στο ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ του «Φθηνά Τρικς», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2023.

Αυτή η αναπάντεχη επιλογή επιβεβαιώνει την επιρροή της Marseaux στη μουσική σκηνή της Ελλάδας και την ικανότητά της να επηρεάζει καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά είδη.

Η Marseaux, με το ταλέντο και τη δημιουργικότητά της, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι μπορεί να γοητεύει το κοινό με τα τραγούδια της, ενώ το «Αν Απόψε Φύγω» αποτελεί ορόσημο στην καριέρα της και την καθιερώνει ως μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής pop μουσικής.

 

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News