Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 13:45
People

Η Taylor Swift έκανε μεγάλη δωρεά σε τράπεζα τροφίμων

Η Taylor Swift συνέβαλε στην Τράπεζα Τροφίμων του Κάρντιφ με μια γενναιόδωρη δωρεά, επιτρέποντας την αγορά περισσότερων από 10.000 γευμάτων. Η 34χρονη τραγουδίστρια έκανε πολλές δωρεές σε τράπεζες τροφίμων κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «The Eras Tour» στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Rachel Biggs, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Τράπεζας Τροφίμων του Κάρντιφ, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη δωρεά, η οποία βοήθησε να παρασχεθούν τρόφιμα σε 925 άτομα και να αγοραστούν «ενάμιση φορτηγό γεμάτο τρόφιμα».

Η οργάνωση ευχαρίστησε δημόσια την Taylor Swift, αναφέροντας ότι η υποστήριξή της έριξε φως στο παγκόσμιο πρόβλημα της φτώχειας. Ζήτησε επίσης από το κοινό να συνεχίσει να δωρίζει τρόφιμα ή χρήματα, καθώς πλησιάζει η πιο απαιτητική εποχή του χρόνου.

Η Taylor Swift βοήθησε και άλλες τράπεζες τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων αυτών στο Εδιμβούργο και το Λίβερπουλ, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της. Η τραγουδίστρια, γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση, έχει στηρίξει πολλές οργανώσεις και συνεχίζει να εμπνέει τους θαυμαστές της να προσφέρουν βοήθεια στους ανθρώπους που τη χρειάζονται.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News