Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:44
Ξένη Μουσική

Ο Joe Jonas αφαίρεσε κάθε αναφορά στον Sean «Diddy» Combs από το «Cake By The Ocean»

Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στη Λυών στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Jonas άλλαξε τον στίχο «I’ll be Diddy, you’ll be Naomi» σε «I’ll be watching you be Naomi», μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που αντιμετωπίζει ο ράπερ και τη σύλληψή του. Ο αρχικός στίχος αναφερόταν στις φήμες ότι ο Diddy είχε σχέση με τη Naomi Campbell τη δεκαετία του 2000.

Ο Joe Jonas δεν είναι ο μόνος καλλιτέχνης που έχει απομακρύνει αναφορές στον Diddy. Τον Αύγουστο, η Kesha ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ξαναηχογραφήσει το πρώτο της single «TiK ToK» για να αλλάξει στίχους που σχετίζονται με τον ράπερ. Έχει ήδη τραγουδήσει το κομμάτι με αλλαγμένους στίχους κατά τη διάρκεια του Coachella 2024.

Ο Diddy συνελήφθη τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη με κατηγορίες για trafficking, οργανωμένο έγκλημα και μαστροπεία, δηλώνοντας αθώος. Το δικαστήριο αρνήθηκε την αποφυλάκισή του με εγγύηση, ενώ περισσότερα από 120 φερόμενα θύματα, συμπεριλαμβανομένων 25 ανηλίκων, ετοιμάζουν αγωγές εναντίον του. Η επόμενη ακρόασή του έχει προγραμματιστεί για τις 9 Οκτωβρίου.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News