Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:24
Ελληνική Μουσική

Η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει «Όταν Οι Καρδιές Χωρίζουνε» για γνωστή τηλεοποτική σειρά

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου κάνει μια μοναδική εμφάνιση στη σειρά *Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα*, ερμηνεύοντας το τραγούδι *Όταν Οι Καρδιές Χωρίζουνε*, σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους της Αφροδίτης Μάνου, η οποία συμμετέχει και στο ρεφρέν.

Το τραγούδι, ένα συναισθηματικά φορτισμένο λαϊκό κομμάτι με «άρωμα» χασάπικου, συνεχίζει τη σειρά επιτυχημένων μουσικών βίντεο από το soundtrack της νέας σειράς των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που κυκλοφορεί από την Panik Records και έχει ήδη κερδίσει την προσοχή του κοινού.

Το *all-star* soundtrack της σειράς, που αποτελεί μια κωμική παρωδία δημοφιλών ελληνικών δραματικών σειρών, περιλαμβάνει 14 τραγούδια διαφορετικών ειδών και στιλ. Τα music videos αποκαλύπτονται κάθε Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στο YouTube. Ήδη, έχουν κυκλοφορήσει τα βίντεο για τα τραγούδια *Νύχτα Μου Μάγισσα* με την Πέγκυ Ζήνα, *Μ’ Άναψες* με την Κατερίνα Λιόλιου, *Ένας Χορός Είν’ Η Αγάπη* με την Josephine, *Με Καις* με πρωταγωνιστές της σειράς, και *Γιατί Αρέσω Τόσο* με τη Μαρία Λεκάκη και τη Νίκη Λάμη.

Η σειρά, που μεταδίδεται από τον Alpha, είναι μια ευφάνταστη παρωδία ελληνικών δραματικών σειρών, μέσα από τη χαρακτηριστική ματιά των Παπαθανασίου και Ρέππα.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News