Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:44
Ξένη Μουσική Συναυλίες

Coldplay: Έρευνα της αστυνομίας στην Ινδία για τις τιμές των εισιτηρίων στις συναυλίες τους

Η ινδική αστυνομία διερευνά την μεταπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες των Coldplay στη Βομβάη, καθώς εισιτήρια που εξαντλήθηκαν γρήγορα εμφανίστηκαν σε μη εξουσιοδοτημένους ιστότοπους με τιμές που φτάνουν τις 750 αγγλικές λίρες. Η Ινδία, που σπάνια αποτελεί μέρος παγκόσμιων περιοδειών μεγάλων καλλιτεχνών, υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την ανακοίνωση για τις συναυλίες των Coldplay τον Ιανουάριο, όμως η προσπάθεια αγοράς εισιτηρίων απογοήτευσε πολλούς.

Περισσότεροι από 700.000 άνθρωποι επιχείρησαν να αγοράσουν εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας *BookMyShow*, αλλά η ιστοσελίδα κατέρρευσε, και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, πολλά εισιτήρια εμφανίστηκαν σε τρίτους ιστότοπους με υπέρογκες τιμές, γεγονός που προκάλεσε οργή στους θαυμαστές.

Ο δικηγόρος από τη Βομβάη, Αμίτ Βίας, υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι το *BookMyShow* συνεργάζεται με τη «μαύρη αγορά» για την πώληση εισιτηρίων. Ο Βίας δήλωσε ότι κανένας από τους γνωστούς του που παρακολουθούν τακτικά συναυλίες δεν κατάφερε να προμηθευτεί εισιτήριο, γεγονός που τον ώθησε να υποπτευθεί παρατυπίες.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία *BookMyShow* τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μη εξουσιοδοτημένη μεταπώληση εισιτηρίων.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News