Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:19
Ελληνική Μουσική

Ο Γιώργος Σαμπάνης τραγουδά «Ψυχή Με Ψυχή»

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές και δημιουργούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι που υπόσχεται να συγκινήσει το κοινό.

Το κομμάτι «Ψυχή Με Ψυχή» είναι ένα εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο, σε μουσική που έχει συνθέσει ο ίδιος και σε στίχους του καταξιωμένου Νίκου Γρίτση. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Σαμπάνης ερμηνεύει ζεϊμπέκικο, σηματοδοτώντας μια νέα φάση στην καριέρα του, με την κυκλοφορία του τραγουδιού από την Panik Records.

Με τη χαρακτηριστική φωνή του και την ικανότητά του να ερμηνεύει με ειλικρίνεια και πάθος, ο Σαμπάνης έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού. Τα τραγούδια του αποτυπώνουν με μοναδικό τρόπο τις ανθρώπινες σχέσεις και τα συναισθήματα. Το «Ψυχή Με Ψυχή» αποτελεί ορόσημο στη μουσική του πορεία, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας του με την Panik Records.

Αυτό το νέο τραγούδι είναι η πρώτη του κυκλοφορία μετά το διπλό άλμπουμ «Λες Και Με Ξέρεις» που βγήκε τον Δεκέμβριο του 2023, το οποίο περιείχε επιτυχίες όπως τα «Άγρια Θάλασσα», «Γεννημένη» και «Ποιος Τυχερός», μαζί με νέα κομμάτια όπως τα «Ρώτα» και «Ονειροπαρμένος».

Το «Ψυχή Με Ψυχή» θα αρχίσει να παίζεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς από την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News