Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 13:45
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας προσέλκυσε περισσότερους από 70.000 θεατές

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion, συμπλήρωσε 19 χρόνια, μουσικής, χαράς και θετικής ενέργειας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ.

Περισσότεροι από 70.000 θεατές βίωσαν μία μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας. Τα θετικά vibes, τα πολύχρωμα μπαλόνια, η μουσική, ο χορός, οι εκπλήξεις και ο αγαπημένος χυμός Amita Μotion συνεπήραν μικρούς και μεγάλους που κατέκλυσαν τον χώρο.

Ο μεγαλύτερος και ο πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, παρουσίασε και φέτος την πιο θετική συναυλία της χρονιάς, με αγαπημένους καλλιτέχνες, η οποία διήρκεσε περισσότερες από έξι ώρες.

Αναγνωρίζοντας την τεράστια δύναμη που έχει η μουσική στο να φέρνει θετική αλλαγή στη ζωή μας, η Amita Motion στηρίζει φέτος το πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΠΑΠ για παιδιά από 2,5 έως και 12 ετών.

Έτσι, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024, ένωσε τις δυνάμεις της με το κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα να στείλει τα δικά του SMS Θετικής Ενέργειας στον 5ψήφιο αριθμό 19811 και μαζί στήριξαν έμπρακτα το κοινωνικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Πέρυσι στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας και με τη συμμετοχή του κοινού, η Amita Μotion είχε δεσμευτεί να συμβάλει με 500.000 ευρώ στην αποκατάσταση της περιοχής της Θεσσαλίας μετά τις πλημμύρες.

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε στο κοινό της φετινής ΗΘΕ ότι το ποσό αυτό έχει διατεθεί στο έργο που συντονίζει ο ΣΕΒ για τη μετεγκατάσταση του χωριού Μεταμόρφωση που είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας Η Amita Motion δίνει έτσι έμπρακτα το πιο σημαντικό θετικό μήνυμα, αυτό της ελπίδας για ένα νέο ξεκίνημα.

Οι παρουσιάστριες της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, Dat Lilly και Venetia Kamara, υποδέχτηκαν και φέτος το κοινό στο απόλυτο μουσικό experience της χρονιάς, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, ενώ backstage hosts ήταν ο Giannis Tsioras και η Upinthehype.

Η κορυφαία Ελένη Φουρέιρα για ακόμα μία φορά απογείωσε τις χιλιάδες κοινού στην Ημέρας Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion.

Η Αναστασία εμφανίστηκε στη σκηνή παρουσιάζοντας medley επιτυχιών της.

Ο FY έστειλε τη θετική διάθεση του κοινού στα ύψη με την εμφάνισή του. Η Lila ενθουσίασε το κοινό που δε σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει στους ρυθμούς της.

Ο Mente Fuerte ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια, αποσπώντας το χειροκρότημα. O Rack παρουσίασε ένα μουσικοχορευτικό performance με το κοινό να συμμετέχει. Ο Sidarta άφησε το δικό του ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα στη βραδιά.

Η guest star της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, η σαρωτική Μαρίνα Σάττι, παρουσίασε ένα ξεχωριστό show που εντυπωσίασε τις χιλιάδες κοινού.

O APON μάγεψε τους θαυμαστές της Amita Motion με την ερμηνεία του. Ο Display και ο Seno συνέπραξαν σε ένα θετικό performance. Η Evangelia τραγούδησε τις επιτυχίες της.

Η Foxy Lee παρουσίασε ένα ξεχωριστό performance στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion. O Δημήτρης Γιαννουλός έδωσε τον ρυθμό σε όλους τους παρευρισκόμενους.

H Joanne ξεσήκωσε με την ερμηνεία της. O Juke έδωσε το δικό του δυνατό ρυθμό στο κατάμεστο P5, έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης», στο ΟΑΚΑ. Η Silia Kapsis μάγεψε το κοινό της Amita Motion με την εμφάνισή της.

Ξεχωριστό ήταν και το live act της Μαρίνας Λάμπρου. Οι Lava & Ropex παρουσίασαν ένα ξεχωριστό medley. Ο OneManShow έδωσε δυναμικό παλμό στο κοινό. Οι Solid Grace χάρισαν έντονες μουσικές στιγμές.

Στη συνέχεια, ο ZAF προσέφερε ιδιαίτερα στιγμιότυπα που άγγιξαν το κοινό των 70.000 ατόμων.

Η Amita Motion μετατρέπει την αρνητικότητα σε θετική ενέργεια, μέσα από την πρωτοβουλία της «Beat Your Blues».

Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion το κοινό απόλαυσε για πρώτη φορά live τα beats θετικής ενέργειας που δημιούργησαν η Foxy Lee με τους Arcade, ο Seno με τον Display και ο Zaf με τους Solid Grace, με την επιμέλεια της Ελένης Φουρέιρα.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News