Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 16:19
People

Η Adele έσπασε δύο ρεκόρ με την παραμονή της στο Μόναχο

Η δημιουργός της επιτυχίας “Hello” μόλις ολοκλήρωσε μια σειρά 10 παραστάσεων στο ειδικά κατασκευασμένο γήπεδό της στη Messe στο Ριμ, και κατέρριψε το ρεκόρ για το μεγαλύτερο αριθμό θεατών σε μια παραμονή εκτός Λας Βέγκας, αφού πούλησε εκπληκτικά 730.000 εισιτήρια.

Το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες επιβεβαίωσε επίσης ότι η 36χρονη βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα είχε “τη μεγαλύτερη συνεχόμενη υπαίθρια οθόνη LED” στις ανοιχτές παραστάσεις της.

Η Joanne Brent, επίσημη κριτής για το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή να παρουσιάσω στην εμβληματική Adele αυτόν τον τίτλο του ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ.

“Αν και η Adele δεν είναι ξένη στο να κατέχει πολλαπλά ρεκόρ για τη μουσική της, αυτό το επίτευγμα ξεχωρίζει, καθώς γιορτάζει την εξαιρετική της όραση για την παραμονή ‘Adele in Munich’.

“Τα προσαρμοσμένα οπτικά εφέ, που ταιριάζουν σε κάθε τραγούδι, πραγματικά αναβάθμισαν την παράσταση, προσθέτοντας έναν αδιαμφισβήτητο παράγοντα ‘ουάου’. Ήταν το τέλειο συμπλήρωμα για την ασύγκριτη καλλιτεχνία της Adele. Είναι ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.”

Εκτός από το εντυπωσιακό σετ της τραγουδίστριας του ‘Chasing Pavements’, οι θαυμαστές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τον ‘Κόσμο της Adele’, που περιλάμβανε το μπαρ ‘I Drink Wine’, ατραξιόν, μια βρετανική παμπ και πολλά άλλα.

Η Adele τώρα ετοιμάζεται να πάρει ένα “απίστευτα μακρύ” διάλειμμα μετά την ολοκλήρωση της παραμονής της στο Λας Βέγκας.

Η δημιουργός της επιτυχίας “Easy On Me” έχει 10 παραστάσεις να ολοκληρώσει στη σειρά της ‘Weekends with Adele’ στο Colosseum του Caesars Palace, και μόλις βγει από τη σκηνή στις 23 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει ένα μακροχρόνιο διάλειμμα.

Σε ένα κλιπ στο TikTok, είπε στο κοινό στο τελευταίο της σόου στην παραμονή της στη Γερμανία, στο Μόναχο, το περασμένο Σάββατο (31.08.24): “Έχω να κάνω 10 παραστάσεις, αλλά μετά από αυτές δεν θα σας δω για ένα απίστευτα μακρύ χρονικό διάστημα.

“Και θα σας κρατήσω αγαπητούς στην καρδιά μου.”

Η σούπερ σταρ έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να πάρει τα πράγματα χαλαρά και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό της, τον αθλητικό πράκτορα Rich Paul, 43, και τον 11χρονο γιο της, Angelo, τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki.

Είπε σε γερμανικό μέσο ZDF: “Δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση για νέα μουσική.

“Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα μετά από αυτό και νομίζω ότι θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα, απλά για λίγο.”

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News