Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 14:44
People

Ο Γάλλος πρωθυπουργός αποκάλυψε κατά λάθος τον αρραβώνα της Lady Gaga

Η Lady Gaga δεν είχε προγραμματίσει να μοιραστεί τα νέα του αρραβώνα της, αλλά δεν κρατάει κακία γι’ αυτό.

Αγαπά τις εκπλήξεις, όμως ούτε η ίδια περίμενε να αποκαλυφθεί ο αρραβώνας της με τον Michael Polansky κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τον Γάλλο πρωθυπουργό τον Ιούλιο.

Σε εμφάνισή της στην εκπομπή «Graham Norton Show», με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία της ταινίας «Joker: Folie à Deux», η 38χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν σχεδίαζε να μοιραστεί το χαρμόσυνο γεγονός εκείνη τη στιγμή.

Κατά την παραμονή της στο Παρίσι για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, η Lady Gaga αναφέρθηκε κατά λάθος στον Michael Polansky ως τον «αρραβωνιαστικό» της, ενώ συνομιλούσε με τον Γάλλο πρωθυπουργό Gabriel Attal, και το βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή δημοσιεύτηκε στο TikTok του πρωθυπουργού, διαδίδοντας την είδηση.

«Ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει να μας βιντεοσκοπήσουν ενώ χαιρετούσαμε, και με έπιασαν να λέω: “Αυτός είναι ο αρραβωνιαστικός μου”», ανέφερε η Lady Gaga στον Graham Norton. «Προσπαθούσα να το κρατήσω μυστικό, αλλά τελικά το έμαθαν όλοι. Ήταν κάπως διασκεδαστικό», πρόσθεσε.

Η Lady Gaga αποκάλυψε επίσης ότι ο Michael Polansky της έκανε πρόταση γάμου την 1η Απριλίου, γεγονός που την έκανε να αναρωτηθεί αν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο. «Νόμιζα ότι αστειευόταν, αλλά δεν αστειευόταν, ήταν πολύ όμορφο», σχολίασε.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε για πρώτη φορά να φιλιέται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2020 και επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μέσω ανάρτησης στο Instagram τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους. Αργότερα, η Lady Gaga αποκάλεσε τον Polansky «τον έρωτα της ζωής της».

Επιπλέον, με αφορμή τη συμμετοχή της στην ταινία «Joker: Folie à Deux» ως Harley Quinn, η pop star κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Harlequin» στις 27 Σεπτεμβρίου. Το άλμπουμ περιλαμβάνει έναν συνδυασμό κλασικών jazz κομματιών και πρωτότυπα τραγούδια, όπως τα «Happy Mistake» και «Folie à Deux».

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Lady Gaga συνεργάστηκε με τον Michael Polansky για την παραγωγή του «Harlequin», που αποτελεί το πρώτο της άλμπουμ στο οποίο δούλεψε με τον σύντροφό της.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News