Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 12:43
People

Η Beyoncé φέρνει νέα λάμψη στο τζιν με την καινούρια καμπάνια της Levi’s

Η Beyoncé αποδεικνύει για άλλη μια φορά γιατί το Levi’s 501 αποτελεί το απόλυτο αμερικανικό σύμβολο. Στη νέα καμπάνια της Levi’s με τίτλο «Reimagine», που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια εμφανίζεται σε ένα πλυντήριο φορώντας το εμβληματικό εφαρμοστό τζιν Levi’s 501.

Η καμπάνια, εμπνευσμένη από την «κληρονομιά της Levi’s», επαναπροσδιορίζει το κλασικό 501 τζιν μέσα από μια σειρά κεφαλαίων με πρωταγωνίστρια την Beyoncé. «Το τραγούδι μου “Levii’s Jeans” τιμά αυτό που θεωρώ την απόλυτη αμερικανική ενδυμασία – κάτι που όλοι φοράμε με περηφάνια», δήλωσε η Beyoncé.

Η ίδια εξέφρασε την τιμή της για τη συνεργασία με τη Levi’s, λέγοντας: «Το denim-on-denim προβάλλεται συχνά μέσα από μια ανδρική ματιά, οπότε αυτή η καμπάνια, που αναδεικνύει τη γυναικεία οπτική, είναι πολύ σημαντική για μένα». Η Beyoncé επίσης τόνισε ότι ανυπομονεί να βρει νέους τρόπους για να συνδυάσει τα οράματά τους στην ενδυνάμωση των γυναικών.

Το πρώτο κεφάλαιο, με τίτλο «Launderette», είναι εμπνευσμένο από μια διαφήμιση της Levi’s του 1985. Σε αυτό, η Beyoncé εμφανίζεται σε ένα κατάστημα αυτόματων πλυντηρίων, φορώντας ένα τζιν Levi’s 501 της δεκαετίας του ’90, αθλητικό T-shirt και τζιν καουμπόικο καπέλο. Ανοίγει το πλυντήριο, ρίχνει μέσα διαμάντια αντί για απορρυπαντικό, και βγάζει το τζιν της, αποκαλύπτοντας εσώρουχα Levi’s, πριν το ρίξει για πλύσιμο. Το τραγούδι της «Levii’s Jeans», από το τελευταίο άλμπουμ της «Cowboy Carter», παίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του διαφημιστικού.

Η καμπάνια ζωντανεύει χάρη στον βραβευμένο με Emmy σκηνοθέτη Marcell Rév, ενώ οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Mason Poole. Η καμπάνια θα επεκταθεί στην τηλεόραση, στις διαφημιστικές πινακίδες, στο διαδίκτυο, στα social media, στον τύπο και μέσω αποκλειστικών προϊόντων.

Η έναρξη της καμπάνιας έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου με ψηφιακές προβολές σε διάφορες πόλεις, όπως το Σαν Φρανσίσκο, το Χιούστον, το Σικάγο, η Νέα Υόρκη, η Ατλάντα, το Παρίσι, το Λονδίνο και το Βερολίνο.

«Μέσω της συνεργασίας μας με την Beyoncé, εξερευνούμε τη δύναμη της αναδημιουργίας, προσπαθώντας να συνδεθούμε με τους θαυμαστές μας με νέους τρόπους και να ενισχύσουμε την ανάπτυξη της γυναικείας σειράς μας ως η κορυφαία μάρκα denim lifestyle», ανέφερε η Levi’s.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News