Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:32
Flashback

Σελίν Ντιόν για Μπάρμπρα Στρέιζαντ: «Δεν θα τολμούσα ποτέ να ζητήσω ντουέτο μαζί της»

Η Σελίν Ντιόν έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την 27η επέτειο του τραγουδιού «Tell Him», το οποίο ερμήνευσε σε ντουέτο με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ.

Στην ανάρτησή της, η Ντιόν μοιράστηκε τις σκέψεις της για τη συνεργασία με τη Στρέιζαντ, αποκαλύπτοντας πως ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει μαζί της. Η ίδια εξομολογήθηκε πως στην αρχή ένιωθε τρομερό άγχος, καθώς θεωρούσε ότι η Στρέιζαντ είχε ασύγκριτο ταλέντο και εκπληκτική φωνητική ικανότητα, ενώ εκείνη αισθανόταν ανεπαρκής σε σύγκριση. Παρά το άγχος της, όμως, η Ντιόν αποφάσισε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να τιμήσει αυτή τη συνεργασία, την οποία περιέγραψε ως καθοριστική για την καριέρα της και μια ανάμνηση που θα κρατήσει για πάντα με ευγνωμοσύνη.

Πιο αναλυτικά, στην ανάρτηση η Ντιόν έγραψε:

«Ποτέ, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια, δεν θα είχα το θάρρος να ζητήσω να τραγουδήσω ντουέτο με την Barbra Streisand. Ποτέ. Όμως, χάρη στην επιμονή του David Foster (που έχει τη δύναμη να ζητάει τα πάντα από οποιονδήποτε), αυτή η απίστευτη ευκαιρία παρουσιάστηκε στη ζωή μου. Ήμουν γεμάτη θαυμασμό για το ταλέντο της, τόσο ως ηθοποιού όσο και ως τραγουδίστριας, και βέβαια ως μιας πραγματικής μουσικής θρύλου. Ποτέ δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε σε μένα.

Θα παραδεχτώ ότι στην αρχή ήμουν πολύ αγχωμένη με την ιδέα να τραγουδήσω μαζί της. Όπως είχα πει τότε, “Δεν μπορώ να τραγουδήσω μαζί της.” Το ταλέντο της Barbra είναι ασύγκριτο· φωνητικά μπορεί να πετύχει τα πάντα, ενώ εγώ δυσκολευόμουν να φτάσω κάποιες νότες. Έχει μοναδικές φωνητικές ικανότητες που με έκαναν να νιώθω εντελώς κατώτερη. Παρόλα αυτά, ήμουν αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να μην την απογοητεύσω με κανέναν τρόπο.

Όταν τελικά βρεθήκαμε στο στούντιο για να ηχογραφήσουμε το “Tell Him”, ένιωσα δέος. Η Barbra ήταν τόσο γλυκιά, ζεστή και φιλική. Σε κάποια στιγμή, καθώς κάναμε πρόβες, με πήρε στην άκρη και σκέφτηκα: “Ω… Θεέ μου.”

Η ερμηνεία αυτού του ντουέτου με την Barbra ήταν μια εμπειρία που καθόρισε την καριέρα μου και που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θα κρατήσω αυτή την ανάμνηση για πάντα και το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι ότι κατάφερα να αποδώσω δικαιοσύνη στη μοναδική της καλλιτεχνία. Νιώθω βαθιά τιμή που συνεργάστηκα με μια πραγματική μουσική θρύλο, και αυτή η ανάμνηση θα με συντροφεύει για πάντα».

 

 

 

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News