Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 16:43
Ξένη Μουσική

SZA: Σύντομα κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της «Lana»

Η SZA πλησιάζει όλο και περισσότερο στην κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της, με τίτλο «Lana».

Η τραγουδίστρια ήταν πρόσφατα καλεσμένη στη δημοφιλή εκπομπή «Hot Ones» στο YouTube, όπου μίλησε στον παρουσιαστή Sean Evans για την καλλιτεχνική της εξέλιξη, την «τοξική» σχέση της με τη μουσική και τις περιοδείες, μεταξύ άλλων θεμάτων.

Σε μια ασυνήθιστη εμφάνιση για τα δεδομένα της εκπομπής, η SZA φόρεσε μια προσθετική μάσκα που έμοιαζε με έντομο, εξηγώντας με χιούμορ πως «είχε βαρεθεί να μην είναι έντομο». Αυτή η αισθητική, εμπνευσμένη από έντομα, είχε πρωτοεμφανιστεί τον Ιούνιο, με τη βοήθεια των καλλιτεχνών ειδικών εφέ Malina Stearns και Sasha Glasser.

Τον ίδιο μήνα, η SZA κυκλοφόρησε ένα νέο, ακυκλοφόρητο τραγούδι συνοδευόμενο από video clip, όπου υποδυόταν ένα μπλε τριζόνι.

«Ίσως φταίω εγώ. Έχω βαρεθεί να είμαι ο εαυτός μου», είπε χαριτολογώντας στη συνέντευξη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Sean Evans επιβεβαίωσε ότι το τρίτο άλμπουμ της SZA, με τίτλο «Lana», θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Αν και αρχικά είχε ανακοινώσει ότι το «Lana» θα ήταν μια deluxe έκδοση του άλμπουμ της «SOS» με νέα τραγούδια, στη συνέχεια η SZA άλλαξε σχέδια, αποφασίζοντας να το κυκλοφορήσει ως ανεξάρτητο άλμπουμ, δίνοντας στα νέα κομμάτια την προσοχή που τους αξίζουν.

Αν και δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για το «Lana», πιθανότατα για να αποφύγει διαρροές, αφιέρωσε χρόνο για να μιλήσει για τα προηγούμενα δύο άλμπουμ της, το «Ctrl» του 2017 και το «SOS» του 2020. Σχολίασε πως το «Ctrl» δεν είχε δεχτεί άμεσο ενθουσιασμό, αλλά με τον καιρό εξελίχθηκε σε «κλασικό», ενώ το «SOS», που έμεινε για 10 εβδομάδες στο No. 1 στις ΗΠΑ και έλαβε εννέα υποψηφιότητες για Grammy, περιλαμβάνει ένα μεταθανάτιο κουπλέ του Ol’ Dirty Bastard των Wu-Tang Clan στο κομμάτι «Forgiveless», το οποίο κατάφερε να συμπεριλάβει μετά από επίμονες προσπάθειες.

Το «SOS» περιλάμβανε επίσης συνεργασίες με τους Travis Scott, Phoebe Bridgers και Don Toliver. Κλείνοντας την εκπομπή, η SZA ανέφερε: «Βιώνω έναν χωρισμό, κάνει απίστευτη ζέστη, αλλά αυτές οι φτερούγες ήταν καταπληκτικές. Είμαι ενθουσιασμένη για το άλμπουμ μου. Προσεύχομαι για την επιτυχία του και σε ευχαριστώ που με δίδαξες τόσα σήμερα.»

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News