Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 14:42
Ελληνική Μουσική

Σοφία Μανουσάκη ερμηνεύει το τραγούδι της σειράς «Άγιος Έρωτας»

Η Σοφία Μανουσάκη εκφράζει με τη φωνή της τις εσωτερικές συγκρούσεις των ηρώων της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Η τραγουδίστρια δίνει τη φωνή της στο τραγούδι των τίτλων για τη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Άγιος Έρωτας». Η μουσική του ομότιτλου τραγουδιού φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου Στέφανου Κορκολή, με τον οποίο η Μανουσάκη έχει μακροχρόνια συνεργασία, ενώ οι στίχοι είναι έργο του καταξιωμένου Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Το τραγούδι αντανακλά τις ψυχικές μάχες των χαρακτήρων της σειράς, με την ερμηνεία της Σοφίας Μανουσάκη να προσθέτει μια μελαγχολική, αλλά παράλληλα αισιόδοξη διάσταση, αποτυπώνοντας την ουσία της ιστορίας.

Πόσο δυνατός μπορεί να είναι ο άνθρωπος μπροστά στα μεγαλύτερα πάθη του, τον έρωτα και το μίσος;

«Άγιος Έρωτας», η νέα δραματική σειρά εποχής του Alpha, υπόσχεται να γίνει η νέα αγαπημένη μας συνήθεια. Μια ισχυρή ιστορία αγάπης που θα συναρπάσει το κοινό, με κορυφαίους ηθοποιούς που εγγυώνται μοναδικές ερμηνείες.

Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του, κρύβοντας όχι μόνο γοητεία, αλλά και πολλά μυστικά.

Κανείς δεν ξέρει τον αληθινό λόγο της παρουσίας του εκεί. Ούτε ο ίδιος μπορεί να προβλέψει ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άνδρα της περιοχής θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του.

Το σενάριο υπογράφουν ο Άγγελος Χασάπογλου και η Στέλλα Βασιλαντωνάκη, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Η πρωτότυπη μουσική είναι δημιουργία του Στέφανου Κορκολή.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Δημήτρη Παπανικολάου, Δημήτρη Γκοτσόπουλο, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννη Τσορτέκη, Κατερίνα Παπουτσάκη και άλλους σημαντικούς ηθοποιούς.

Με έντονα δραματικά στοιχεία, εξαιρετικό σενάριο και ξεχωριστές ερμηνείες, ο «Άγιος Έρωτας» υπόσχεται να κρατήσει το κοινό σε αγωνία.

Η σειρά, μέσα από την αντιπαράθεση ανάμεσα στον έρωτα και την πίστη, θα εξερευνήσει τι συμβαίνει όταν οι ανθρώπινες αδυναμίες έρχονται στο προσκήνιο, αναγκάζοντας τους ήρωες να αντιμετωπίσουν τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού τους.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News