Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 18:44
Ελληνική Μουσική

Billie Kark: Η καλλιτέχνιδα που συνδυάζει την ηλεκτρονική μουσική με την παράδοση

**Το «Πάρτυ» συνεχίζεται για την Billie Kark**

Η Minos EMI, a Universal Music Company, καλωσορίζει στη μουσική οικογένειά της την ταλαντούχα Billie Kark. Η 22χρονη καλλιτέχνιδα έχει αναδειχθεί σε μουσικό φαινόμενο, με το κοινό να την αποδέχεται άμεσα, ενώ το τραγούδι της «Πάρτυ» έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα και viral κομμάτια.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2024, η Billie Kark εντυπωσίασε το κοινό των Mad Video Music Awards 2024, όταν παρουσίασε μια εντυπωσιακή διασκευή του τραγουδιού της μαζί με την εκρηκτική pop καλλιτέχνιδα Marseaux, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με ένα φαντασμαγορικό act.

Η μουσική της Billie Kark συνδυάζει στοιχεία εναλλακτικής pop και techno, με έντονες επιρροές από την παραδοσιακή μουσική. Η αγάπη της για τη μουσική ήταν εμφανής από νεαρή ηλικία, καθώς φοίτησε σε μουσικό σχολείο, έμαθε να παίζει κανονάκι και διαθέτει την ικανότητα να συνθέτει τη δική της μουσική, γράφοντας παράλληλα τους στίχους.

Η Billie Kark θεωρείται μία από τις πιο υποσχόμενες παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ξεχωρίζει για την αισθητική της, την αφοσίωση στους στόχους της, το καλλιτεχνικό της όραμα και το έμφυτο ταλέντο της, γεγονός που την καθιστά ιδανική προσθήκη στο δυναμικό της Minos EMI, a Universal Music Company.

Η συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρεία επισφραγίστηκε με την θερμή υποδοχή της από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos EMI, Μαργαρίτα Μάτσα. Μαζί, η Billie Kark και η Minos EMI ξεκινούν μια δημιουργική πορεία στον κόσμο της μουσικής.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News