Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 17:22
People

Sean “Diddy”: Πλήθος διάσημων είχαν παρευρεθεί στα περίφημα πάρτι του

Οι αποκαλύψεις γύρω από τον Sean “Diddy” Combs πληθαίνουν, με νέες πληροφορίες να έρχονται στο φως σχετικά με σοβαρές κατηγορίες εναντίον του. Ο γνωστός ράπερ, που βοήθησε στην εκτόξευση των καριέρων πολλών μουσικών αστέρων, συνελήφθη στη Νέα Υόρκη και κατηγορείται για sex trafficking, κακοποίηση και βιασμό. Σύμφωνα με καταγγελίες, Diddy φέρεται να κακοποιούσε και να εκβίαζε γυναίκες και άντρες, αναγκάζοντάς τους να συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις και πάρτι που μαγνητοσκοπούσε, τα οποία ονομάζονταν “Freak Offs.”

Η λίστα των διάσημων καλεσμένων

Η λίστα των επώνυμων που φέρεται να έχουν παραβρεθεί στα διάσημα αυτά πάρτι περιλαμβάνει ονόματα όπως Beyoncé, Justin Bieber, Jennifer Lopez (πρώην σύντροφος του Diddy), Leonardo DiCaprio, Ashton Kutcher, Paris Hilton, και Kim Kardashian. Αν και ορισμένοι από τους παραπάνω αρνήθηκαν ξεκάθαρα τη συμμετοχή τους στα “Freak Offs,” εκτιμάται ότι πολλοί από τους διάσημους καλεσμένους πιθανόν να βρέθηκαν σε άλλα πάρτι του Diddy, χωρίς συμμετοχή σε παράνομες δραστηριότητες.

Δύο διαφορετικά είδη πάρτι

Οι κατηγορίες υποστηρίζουν ότι ο Diddy διοργάνωνε δύο ειδών πάρτι: τα λαμπερά “White Parties” με διάσημους καλεσμένους και τα πιο κλειστά “Freak Offs,” όπου φέρεται να συνέβαιναν οι παράνομες πράξεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί από τους διάσημους ίσως δεν είχαν γνώση για το τι συνέβαινε “πίσω από τις κουρτίνες.”

Αντιδράσεις και δηλώσεις επωνύμων

Πρόσωπα όπως ο Ashton Kutcher και ο Leonardo DiCaprio αρνούνται κάθε συμμετοχή στα “Freak Offs,” ενώ φήμες θέλουν τον Justin Bieber να είναι ένα από τα θύματα του Diddy. Σε παλιό βίντεο του *Keeping Up With The Kardashians,* η Khloe Kardashian αναφέρει για ένα πάρτι του Diddy ότι “οι μισοί ήταν γυμνοί,” ενώ αναφέρει πως ο Bieber ήταν παρών.

Ο Usher, ο οποίος υπήρξε προστατευόμενος του Diddy από την ηλικία των 13, σχολίασε το 2016 ότι στα πάρτι του Diddy “έβλεπες τρέλα” και ότι “δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε.”

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News